Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Kurtlar Vadisi Pusu 272 bölüm izle

        Kurtlar Vadisi Pusu 272. son bölümü ile ekranlara geldi. Polat’ın karanlık güçlere karşı verdiği mücadele devam etti. Kurtlar Vadisi Pusu 272. son bölüm ve 273.bölüm fragmanı izlemek ve bölüm hakkında detaylı bilgi almak için işte detaylar..

        2003 yılından bu yana Tv ekranlarında olan Kurtlar Vadisi Pusu’nun 272. son bölümü yayınlandı. Dizinin ilk çıktığı zamandan beri yayınlandığı gün olan Perşembe gecesi, bu kez 272. bölüme tanık olacak. Polat, ülkeyi karıştırmak isteyen karanlık güçlere karşı mücadelesini devam ettiriyor.

        Necati Şaşmaz, Defne Samyeli, Cahit Kayaoğlu, Ertan Saban ve Erhan Ufak’ın oynadığı Kurtlar Vadisi Pusu’nun 273.bölüm fragmanını haberimizin detaylarından izleyebilirsiniz.

        GÖLGE İNTİKAM PEŞİNDE

        Önceki hafta yayınlanan bölümde izleyiciler, Suriye’de bulunan devasa silah deposunu patlatan Polat Alemdar karşısında Gölge’nin çaresizliğine tanıklık etmişti. Gölge, Polat karşısında aldığı bu ağır yenilgiye karşılık vermenin peşinde.

        MADEN REZERVLERİ AÇIKLANIYOR

        Kurtlar Vadisi Pusu geçen hafta olduğu gibi bu hafta da karışacak. Profesör Anadolu ve talebesi Altay, uzun yıllardır gizlice devam ettirdikleri Türkiye’nin yeraltı zenginlikleriyle ilgili araştırmalarını Polat Alemdar’ın desteğiyle kamuoyuyla paylaşmaya karar veriyorlar.

        Altay’ın basın toplantısına hazırlandığını öğrenen Gölge ise, bunu engellemek için planlarını devreye sokuyor.

        DÜŞMANLARIN ORTAKLIĞI

        Polat Alemdar’dan intikamını almak için yemin eden Tilki ise hedefine Polat’ın en yakınındaki isimlerden birini koyuyor. Karun’un da yardımıyla Safiye'nin izini bulmaya çalışan Tilki, büyük bir sürprizle karşılaşıyor.

        YUSUF ACI GERÇEĞİ ÖĞRENİYOR

        Yusuf, Zeynep hakkında araştırma yaparken Azra'nın kaçırıldığını öğreniyor ve Azra’yı kurtarmak için hemen harekete geçiyor. Kurtlar Vadisi Pusu’nun 272.bölümünü ve 273.bölüm fragmanını aşağıdaki videolardan izleyebilirsiniz.

        KURTLAR VADİSİ PUSU 273.BÖLÜM FRAGMANI

        Kurtlar Vadisi Pusu'nun son fragmanı yayınlandığı an haberimizin içerisine eklenecektir.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ