Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor The Walking Dead 6.sezon 7.bölüm izle(fragman)

        Türkiye'de yoğun izleyici kitlesine sahip olan The Walking Dead 6.sezon 7.bölüm ile takipçilerinin karşısına çıktı. Pazar geceleri ABD'de yayınlanmasının bir gün sonrası Türkçe Altyazı ile ülkemizde yayınlanan The Walking Dead'in fragmanını izlemek ve bölüm hakkında bilgi almak için işte detaylar..

        Geçtiğimiz bölümde Darly ve ekibinin zombileri Alexandria'dan uzaklaştırma planları sürerken, Bir grup tarafından saldırıya uğramaları ekibin kısa süreli dağılmasına sebep olur. Darly motosikleti ile saldırıdan kaçmaya çalışırken silahlı saldırganlar tarafından yaralanmıştır. Ormanlık bir alan içerisine girerek kaçmayı başaran Darly, etrafta bir ses duyar ve sesin kaynağına yaklaştığında karşısında iki bayan görür. Bayanlara yaklaşırken arkadan gelen üçüncü kişi tarafından aldığı darbe ile yere yığılır. Ayıldığında elleri ve ayakları bağlı bir şekilde tutsak alındığını, çantasının ele geçirildiğini görür, bir müddet yabancı kişiler tarafından alıkonulur. Bir fırsatını bulunca çantasını alarak kaçan Darly, çantasında farklı bir obje fark eder. Çantasında gruptaki bayanlardan birinin insilün iğneleri bulunmaktadır. Bu durumu gururuna yediremez ve geri dönerek iğneleri teslim etme kararı alır. Geri döndüğünde saldırı altında olan yabancıları kurtararak iğneleri teslim eder. Fakat hiç ummadığı bir anda yabancılar kendisine silah doğrultmuştur ve motosikletini istemektedir. Motosikleti yabancılara kaptıran Darly, çalıların arkasına gizlenmiş bir kamyonet keşfeder ve bu araç sayesinde kaybettiği ekibini bularak tekrar Alexandria'ya döner.

        Peki The Walking Dead'in bu bölümünde(6.sezon 7.bölüm) bizi neler bekliyor? İşte The Walking Dead 6.sezon 7.bölüm fragmanı..

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ