Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Güneşin Kızları 23.bölümünde neler yaşandı*

        Ekranların sevilen geçnlik dizisi Güneşin Kızları 23. son bölümü ile izleyiciyle buluştu. Dün ekrana gelen Güneşin Kızları 22.bölümünde Savaş'ın annesi Rana'nın büyük sırrı damga vurdu. İşte Güneşin Kızları 22.bölümünden detaylar...

        GÜNEŞİN KIZLARI 23.BÖLÜMÜNDE YAŞANANLAR

        Güneşin Kızları 23.bölümünde; Savaş’ın gerçeği öğrenmesinden sonra yıkılan Rana, eve gelip herkese olanları anlatır. Savaş ise, aileyle bütün bağlarını koparıp yeni bir hayata başlar. Nazlı her adımda Savaş’ın yanında olacaktır.

        Selin, Tuğçe’yle beraber Elif’in gerçek yüzünü ortaya çıkarmaya kararlıdır. İkili, bulduklarını Ali dahil herkesin öğrenmesini sağlayamaya çalışacaklardır.

        Levent, Ali’den Sevilay’ın hayatına girmek için izin ister. Ali, annesinin artık önüne bakmasını istemektedir. Haluk ile Ali bir kez daha karşı karşıya gelirler.

        'GÜNEŞİN KIZLARI' OYUNCU KADROSU

        Emre Kınay (Haluk), Evrim Alasya (Güneş), Tolga Sarıtaş (Ali), Burcu Özberk (Nazlı), Berk Atan (Savaş), Hande Erçel (Selin), Miray Akay (Peri), Meltem Gülenç (Rana), Funda İlhan (Sevilay), Teoman Kumbaracıbaşı (Ahmet), Süreyya Güzel (İnci), İrem Helvacıoğlu (Tuğçe), Sarpcan Köroğlu (Emre), Kanat Heparı (Mert) ve Sarper Arda (Can)

        GÜNEŞİN KIZLARI 23.BÖLÜM FRAGMANI

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ