Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Kırgın Çiçekler 23.bölüm 2.fragmanı|Songül ölüyor mu?

        Kırgın Çiçekler 22.bölümü izleyicilerle buluştu. Otobüs kazası sonrası neler olacak?Kırgın Çiçekler'de Songul ölüyor mu? 23.bölüm 2.fragmanı ve bölüm bilgisi için işte detaylar..

        Yaşanan otobüs kazasının ardından kaza anından yaralananlar nedeniyle durum iyice ciddileşir. Yaşam savaşı veren Eylül ve Songül acil ameliyata alınırken sınıflarından bir arkadaşlarının hayatını kaybetmesi, arkadaşlarının ameliyathaneden çıkmasını bekleyen kızları iyice korku ve endişeye sürükler. Bacakları zarar gören Defne ise sakat kalma problemi ile karşı karşıya kalır. Olaydan haberi olan Nazan, o sırada evinde çalışan Mesude'ye hissettirmeden hızlıca hastaneye gider.

        Olayı sonradan öğrenen Mesude, Eylül'ü kaybetme korkusuyla çıldırır. Kocası Kemal ile birlikte hastaneye gelince diğer kızların tepkisini çeker. Cemre, Burak hakkındaki şikâyetini geri çektiği için kendini suçlamaktadır. Kazadan hafif yaralı kurtulan Burak, polisler onu almaya geldiğinde hastaneden kaçar. Kızlar arkadaşları için dualar edip beklerken hastaneye sürpriz bir misafir gelir. Yıllar sonra kızının izini bulan Seher, Meral'in karşısına çıkar...

        23.BÖLÜM 2.FRAGMANI

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ