Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 13.bölüm 2.fragmanı ve 12.bölüm izle

        Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 12. son bölümü ile dün akşam ekranlara geldi. Oktay Kaynarca ve Deniz Çakır'ın ana karakterleri paylaştığı Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 13.bölüm 2.fragmanını izlemek ve bölüm hakkında detayları almak için işte detaylar..

        Takipçileriyle 12’nci randevusuna çıkacak olan “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz”da, Ünal Kaplan masanın istihbarat tarafından dinlendiğini öğrenmiştir. Bu durum Hızır Çakırbeyli için büyük tehdit oluşturur. Masanın başındaki Çakırbeyli ve devlet işbirliğinin ortaya çıkması an meselesidir. Artık oyun kurmak istemeyen Hızır ise devletle birlikte yürümekten vazgeçecektir. Ünal’ın, Çakırbeyli’ye masasını teslim ederken kurduğu plan işlemektedir.Öte yandan, Çakırbeyli Ailesi’nde sular bir türlü durulmaz. Nazlı’yı yanına alarak ölüme doğru gaza basan Meryem suyu iyice bulandırır…

        DİZİYE YENİ OYUNCU DAHİL OLDU

        Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz ekibine yeni bir oyuncu daha eklendi. Kurtlar Vadisi Pusu ve Reaksiyon dizilerinde oyunculuğu ile beğenileri üzerine toplayan Erdal Küçükkömürcü Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine transfer oldu.

        ERDAL KÜÇÜKKÖMÜRCÜ KİMDİR?

        Erdal Küçükkömürcü 1958 yılında dünyaya gelmiştir. Ankara Devlet Konservatuarı’ndan 1981 yılında mezun olan Küçükkömürcü, mezuniyetinin ardından Ankara Devlet Tiyatroları’nda göreve başlamıştır. Devlet Tiyatrolarındaki görevine ilaveten üniversitede oyunculuk eğitmenliği de yapan usta oyuncu, özel iletişim kurumlarında ses, diksiyon, beden dili alanlarında dersler vermiştir. Halen çeşitli televizyon ve sinema çalışmaları bulunan Küçükkömürcü'nün, Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi’nde oyunculuk dersleri devam etmektedir. Son zamanlarda Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde İsrailli bir devlet ajanı olan Shamir Hebron’a hayat veren usta oyuncu, en son 2014 yapımı Reaksiyon dizisinin ekibinde yer almıştır.

        EŞKİYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 13.BÖLÜM 2.FRAGMAN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ