Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor İnstagram fenomeni Cansu Taşkın "Bambaşka" biri oldu!

        Paylaştığı fotoğraflarla kısa sürede fenomen olan Cansu Taşkın, rol aldığı "Bambaşka" filminin fragmanını İnstagram hesabından paylaştı. Cansu Taşkın instagram hesabından paylaştığı "Bambaşka" filminin fragmanı ile takipçilerinden tam not aldı.

        İnstagram fenomeni Cansu Taşkın'ın rol aldığı "Bambaşka" filmi 8 Nisan'da vizyonda olacak. Yönetmenliği Bahadır Apşin'in üstlendiği "Bambaşka"' filminin konusu ise; Travma sonrası yaşamı tepe taklak değişen ve hayata olan heyecanını kaybeden Doğa, Yiğit ile tanışır ve onun sayesinde hayata tekrar tutunmayı dener. Yiğit, nişanlısı tarafından aldatılmış medyatik bir oyuncudur ve o da yaşadığı bu ruhsal yıkımı atlatmak istemektedir. Birbirlerine tutunan Yiğit ile Doğa’nın gerçek aşk ve huzurlu bir hayat için verecekleri tek savaş: Engelli bir insan ile normal insanın birlikte yaşayabilme mücadelesi olur.

        "BAMBAŞKA" FİLMİNİN OYUNCULARI

        İzmir Boyoz AkademiOyunculuk Okulu tarafından çekimleri gerçekleştirilen Bambaşka adlı filmde Buse Sevindik ,Caner Tanrıverdi, Birgül Ulusoy, Tayfun Sav, Fatih Paşalı, Cansu Taşkın rol alıyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ