Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Kadir Kaymakçı: Dizi olsa rekor kırar

        HT MASA

        HT MASA ekibi bu hafta Cem Yılmaz ve Ata Demirer’in son günlerdeki çapkınlıklarını, Kaan Tangöze-Seçkin Piriler-Kıvılcım Ural aşk üçgeninde yaşanan gelişmeleri, Adele’in ‘Million Years Ago’ şarkısının, Ahmet Kaya’nın ‘Acılara Tutunmak’ şarkısıyla benzerliğini, Hande Ataizi’nin “Erkekler daha çok kazanıyor” çıkışını, ‘Düğün Dernek 2: Sünnet’ filminin gişe rekorunu ve ABD’li boks şampiyonu Floyd Mayweather Jr’ın İstanbul’daki cömertliğini masaya yatırdı.

        "CEM YILMAZ'IN BU HALLERİ MEHMET ALİ ERBİL'İ HATIRLATIYOR"

        Cem Yılmaz ve Ata Demirer’in çapkınlıkları maşallah son günlerde hız kesmeden devam ediyor. Neler diyorsunuz bu konuya?

        ESİN ÖVET: Bu yeni bir şey değil, eskiden de başkalarının çapkınlıklarını konuşuyorduk. Sonuç olarak ikisi de bekâr, ünlü ve paraları var. Çapkın olmamaları anormal olurdu. Hem çapkınlık yapmak istemeseler bile kadınlar rahat bırakmıyor. Bu durumu ben kendi gözlerimle görüyorum. Cem Yılmaz’ı bir yerde gördüm, kadınlar hemen etrafını sarıyor. Onlar ne yapsın?

        OBEN BUDAK: Çapkınlık denir mi bu işe bilemedim. İkisi de bekâr, bekâr olmanın da en güzel tarafı başkalarıyla olabilmek değil mi zaten? Su altından yürüteceklerine rahat rahat takılıyorlar. Benim hoşuma gidiyor bu durum.

        KADİR KAYMAKÇI: Cem de Ata da bekâr adamlar, bence hız kesmemeleri değil hız kesmeleri abes olur.

        REŞAT BALCIOĞLU: Cem Yılmaz zaten hep çapkındı. Sadece baba olmaya karar verdiği an Ahu Yağtu ile evlendi, çocuk sahibi olduktan sonra da boşandı. Cem Yılmaz yine bildiğimiz Cem Yılmaz. Tabii ki bu normal bir şey; şan, şöhret, para, her şey var. Ata Demirer için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Ata evlenmeden önce çapkın değildi. Özge Hanım’dan boşandıktan sonra çapkın oluverdi. Hani bir söz var ya, 40 yaşından sonra çapkınlık yapanlar için söylenen, o misal... Bence bekârlığın kıymetini evlenip boşandıktan sonra anladı.

        BÜLENT İPEK: Gişede yüzü gülmeyen komedyenlerin çapkınlıkta yüzü güldü diyelim. Özelikle Cem Yılmaz son 10 günde 3 kez farklı kadınlarla manşet oldu. Rusya krizi döneminde peşindeki beş Rus kızıyla sokakta yürüdüğü fotoğraf efsaneydi bence. Cem Yılmaz’ın bu halleri bana Mehmet Ali Erbil’i hatırlattı. Erbil de bir dönem böyle haberlerle adeta esiyordu.

        "KAAN TANGÖZE BU DURUMU İYİ YÖNETMELİ"

        Kaan Tangöze, Seçkin Piriler, Kıvılcım Ural arasındaki aşk üçgeninin gizemi hâlâ aydınlatılamadı. Sizce ne olacak bu karmaşık ilişkinin hali?

        E.Ö.: Çok karışık ve üzücü bir olay. Bu durumdan hiç kurtulamıyoruz, bir erkeğin peşinde kadınlar cebelleşip duruyor. Sonuç olarak Seçkin’in iki çocuğu var, belki ailesini korumaya çalışıyor. Kıvılcım’ın yaptığı tuhaf açıklamalar daha vahim. Gerçekten bir kadın olarak acayip üzülüyorum.

        O.B.: Bitmemiş aşklar sıkıntılı durumlar yaratıyor. Eşinden ayrılıp ilk aşkına geri dönen isimler tanıyorum. İlk aşkın romantizmi gönüllerden çıkmıyor.

        K.K.: Arkadaşımız Nuri Altuntaş muhteşem bir habere imza attı. Bence 2015’ in en iyi ilk 3 magazin haberinden biri bu. Burada hem Nuri’yi hem de müdürümüz Bülent’i kutluyorum. Bu haber daha çok su kaldırır gibime geliyor. İki kadının iktidar mücadelesi ve arada kalan Kaan’ın durumu dizi olsa reyting rekorları kırar...

        R.B.: ‘İki Kadın, Bir Erkek’, filmin adı bu. Bir yanda Kaan Tangöze’nin evli olduğu Seçkin Hanım, diğer yanda aşk yaşadığı Kıvılcım Hanım. Kadınlar söylemediğini bırakmıyor, adamı bir oraya bir buraya çekiştirip duruyorlar. Bence Kaan Bey’in artık ortaya çıkıp bu rezalete bir dur demesi lazım. Kardeşim gönlün kimden yanaysa çık açıkla, ne diye kadınları milletin ağzına sakız yapıyorsun? Belki de konuşacak yüzü yoktur.

        B.İ.: Bence bu ‘gizli’ ilişkinin ortaya çıkmasını üçü de istiyordu. Ama işte sonuçlar beklendiği gibi olmuyor. Üçünün hayatı da sarsıldı. Seçkin Piriler ilk etapta kesinlikle boşanmaya yanaşmayacaktır. Karşı taraftan intikamı böyle uzatarak alıp sonra evliliğin geleceğine bakacak. Kıvılcım Ural için ise zor günler. Kendisinin ve ailesinin moralinin çok kötü olduğunu duydum. Tahmin etmediği bir yalnızlık yaşıyormuş. Kaan Tangöze bu süreci iyi yönetip sağlam çıkabilirse yeni bestelere devam edebilir. Yoksa ağır yara alarak inişe geçecektir.

        ‘Melodik yapıları benzer olan iki şarkı’

        Adele’in, Ahmet Kaya şarkısından ‘esinlendiği’ haberleri bu hafta çok konuşuldu. Sizin yorumunuz nedir? E.Ö.: Müzik evrensel, bu nedenle benzerlikler bana normal geliyor. Müzik benzerliği konusunda ahkâm kesmek bana çok saçma geliyor.

        O.B.: Konservatuvar okumuş biri olarak cevaplamam gerekirse, melodik yapıları benzer olan iki şarkı. Hatta çok klasik bir melodi olduğu için benzer birçok şarkı daha ortaya atılabilir. Önce Adele’in şarkısını, Sonra Mariah Carey’nin ‘My All’unu dinleyin, ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız.

        K.K.: Adele bugüne kadar İngiliz magazincilerle uğraşıyordu, şimdi elimize düştü. En son kendisinde ‘Türklük’ olduğunu da ortaya çıkardık :) Yanık, şarkılar söylediğinden bence büyük ihtimalle Urfalıdır zaten...

        R.B.: Müzik evrenseldir. Ayrıca ben iki şarkıyı da dinledim. Adele’in Ahmet Kaya ile milim alakası yok.

        B.İ.: Eğlenceli bir tartışma oldu. Benzerliği yakalayanların eline sağlık diyorum.

        ‘Bizdeki ücret dağılımı Hollywood’dan iyi olabilir’

        Hande Ataizi’nin “Erkekler daha çok kazanıyor” açıklaması dikkat çekiciydi. Bir süre önce Hollywood yıldızı Jennifer Lawrence da benzer bir çıkış yapmıştı ve Hollywood’da erkeklerin kadınlardan daha çok kazanmasına isyan etmişti.

        E.Ö.: Evet dünyaca ünlü Jennifer Lawrence da böyle bir açıklama yapmıştı. Ben bu konuda çok yazdım. Maalesef özellikle Türkiye’de, erkek egemenliği hâkim. Kadınların daha az şansı var ama ülkemizde kadın sanatçılar da ciddi güzel paralar kazanıyor.

        O.B.: Hollywood’da da ülkemizde de erkek oyuncuların aldığı ücretler kadınlara göre daha fazla. Benim bildiğim kadarıyla, kadınlardan bir tek Gülse Birsel erkeklerden fazla kazanıyor, senaryoyu da kendi yazdığı için. Kadın-erkek eşitsizliği Hollywood’a kadar gitmiş görüyor musun?

        K.K.: Hande Ataizi haklı! Bradley Copper, Hollywood’da erkek oyuncuların kadın oyunculardan çok kazanmasına isyan edip, aldığı ücretle ilgili kadın rol arkadaşlarıyla birlikte hareket edeceğini söylemişti. Merak ediyorum Kenan İmirzalıoğlu, Kıvanç Tatlıtuğ, Halit Ergenç de kadın rol arkadaşları için böyle bir hareket yaparlar mı acaba?

        R.B.: Hiç katılmıyorum bu konuda Hande Ataizi’ye. Erkekler neye göre daha çok, kadınlar neye göre daha az para kazanıyor? Yaptığınız işe, oynadığınız karaktere, projeye göre değişir. Ben Hande Ataizi’nin şu anda oynadığı dizide, yüzlerce erkek oyuncudan daha fazla para kazanıyor olduğunu biliyorum. Çıksın açıklasın bölüm başı kaç para alıyor. Hande Ataizi soyunup fotoğraf çektirince milyonlar kazandı. Hangi erkek oyuncu soyunup milyonlar kazanıyor. Kadınlar bu açıdan da çok şanslı.

        B.İ.: Bizdeki ücret dağılımı Hollywood’dan iyi olabilir. Bizde kadınların erkeklerden daha az kazandığıyla ilgili bir kanım yok. Bana göre bizim dizi oyuncularında kadın erkek kazançları at başı gidiyor. Kenan, Kıvanç, Çağatay, Halit evet çok kazanıyor ama diğer tarafta da Beren, Tuba, Serenay ve Nurgül var.

        "Düğün Dernek çok gerçek ve bizden"

        ‘Düğün Dernek 2: Sünnet’ filmi ilk 3 günde 1 milyon 375 bin kişi tarafından izlendi. Filmi nasıl buldunuz? Ekibin başarısı hakkında neler söyleyeceksiniz?

        E.Ö.: ‘Düğün Dernek’ sayesinde görüyoruz ki sinema izleyicisi gerçek bir şey izlemek istiyor. ‘Düğün Dernek’ çok gerçek ve bizden. O yüzden izleyici hemen sahip çıkıyor. Gişesi yüksek olacak.

        O.B.: Ben ‘İşler Güçler’ dizisinin büyük fanıydım. Fakat daha sonra yaptıkları işlerle, “Ben bu ikiliyi nasıl sevdim yahu” diye kendimden şüphelenmeye başladım. Hedefe kilitlenmiş işleri samimi bulmuyorum.

        R.B.: Beklenildiği gibi çok iyi bir başlangıç yaptılar. Kendi tarzları ve özgün kadrolarıyla bir seri yakaladılar, tıpkı Recep İvedik gibi. İnsanlar gülmek istiyor. Kural ve Cemcir onlara istediklerini veriyor. ‘Düğün Dernek 3’ü kesin bekliyorum.

        B.İ.: Ahmet Kural ve Murat Cemcir’e ekibin beyni konumundaki Selçuk Aydemir’i de alarak üçlü demek gerek. Gerçek “Üç Adam” bunlar. Daha uzun yıllar Türk halkını güldürecekler.

        "Bizim zenginlerin böyle para harcamaya cesareti yok"

        ABD’li şampiyon boksör Floyd Mayweather Jr. memlekete geldi, zenginin parası, züğürdün çenesini yordu. Dansöze 10 bin dolar takmış...

        E.Ö.: Dünyada bütün erkeklerin kendisini sosyal medyada takip ettiğine eminim.

        O.B.: Dansöze para takma âdetimizi şereflendirmiş işte, ne güzel.

        K.K.: Bu zenginin malı züğürdün çenesini yormayıp kırabilir de. Çünkü adam boksör!

        R.B.: Ülkemizde o kadar çok bol keseden para harcayan var ki, cesaretleri yok ortaya çıkmaya, gizli gizli harcıyorlar. Floyd’un kimseden çekincesi yok.

        B.İ.: Evinde kaplan besleyen, yatağında para balyalarıyla uyuyan Floyd için dansöze 10 bin dolar takmak ne ki?

        HT MASA'NIN ALTINDAKİLER

        Etiler’de trafik polislerinin çevirmesine takılınca, ehliyetsiz araç kullandığı ortaya çıkan bununla kalmayıp muhabirleri tehdit eden oyuncu Begüm Birgören.

        Etiler’deki bir mekân çıkışında görüntü alan gazetecilere tekmeyle saldıran ve “Yine olsa aynısını yaparım” diyen Galatasaray’ın Alman yıldızı Lukas Podolski.

        HT MASA'NIN ÜSTÜNDEKİLER

        Merhum söz yazarı Aysel Gürel’in adını 21 kişilik oluşan ‘Aysel Gürel Orkestrası’le yaşatma kararı alan torunu Söz Ar ve ona destek olanan Müjde Ar ile Mehtap Ar.

        Bu yıl Altın Küre ödüllerinde ‘Yabancı Dilde En iyi Film’ kategorisinde aday gösterilen Türkiye ve Fransa’nın ortak yapımı olan ‘Mustang’ filminin ekibi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ