Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Güneşin Kızları 26. bölüm fragmanı izleyiciyle buluştu

        Kanal D'de yayınlanan Güneşin Kızları dün akşam 26. son bölümü ile ekranlara geldi. Son bölümde Ali gerçekleri öğrenir. İşte Güneşin Kızları 26. son bölümü ve ayrıntıları...

        GÜNEŞİN KIZLARI 26. SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

        Babasının Haluk olmadığı gerçeğini öğrenen Ali yıkılır. Sinirle elini cama geçiren Ali yaralanır ve Haluk tarafından hastaneye götürülür. Haluk, Levent’e oğlundan uzak durmasını söyler. Ancak Levent’in Ali’den vazgeçmeye niyeti yoktur. Ali, yanında Selin’den başka kimseyi istemez. Gençler, Ali’ye moral vermek için bir araya gelip neşeli vakit geçirirler. Bu esnada kendilerini 10 sene sonra nerede gördüklerini anlatırlar. Sadece Ali sessiz kalır. O an hiçbiri Ali’nin yapmak üzere olduğu şeyden şüphelenmez. Ali’nin ise tehlikeli bir planı vardır.

        Nazlı, Savaş’ın gelecek hayalinden etkilenir. Savaş aile özlemi duymaktadır ve Nazlı, Savaş’ın bu hayalini gerçekleştirmek ister.

        'GÜNEŞİN KIZLARI' OYUNCU KADROSU

        Emre Kınay (Haluk), Evrim Alasya (Güneş), Tolga Sarıtaş (Ali), Burcu Özberk (Nazlı), Berk Atan (Savaş), Hande Erçel (Selin), Miray Akay (Peri), Meltem Gülenç (Rana), Funda İlhan (Sevilay), Teoman Kumbaracıbaşı (Ahmet), Süreyya Güzel (İnci), İrem Helvacıoğlu (Tuğçe), Sarpcan Köroğlu (Emre), Kanat Heparı (Mert) ve Sarper Arda (Can)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ