Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Paramparça 45. son bölümü ve 46. bölüm fragmanı izleyiciyle buluştu

        Paramparça dizisi 45. son bölümü ile dün akşam Star Tv'de izleyiciyle buluştu. Son bölümde Ozan vuruluyor! İşte Paramparça 45. son bölümü ve gelecek hafta yayınlanacak 46. bölüm fragmanı...

        PARAMPARÇA 45. SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

        Dilara ve Harun arasındaki ilişkiye tanık olan Ozan büyük bir şok yaşar. Harun ise Ozan’ın bu sürpriz ziyaretinin arkasında Candan olduğundan emindir. Dilara’nın hamile olduğunu öğrenmesi ise, işleri iyice karıştırır.

        Öte yandan Rahmi Bey, Cansu’nun erkek arkadaşı Deniz’in annesi Nergis ile karşılaşır. İkili arasındaki eski ve gizemli tanışıklık, Cansu ve Deniz’in ilişkisinde zor bir dönemin başlayacağının habercisidir.

        Sokakta tanıştığı genç bir kadına yardım etmek isteyen Ozan kendisini belanın tam ortasında bulur. Sokak ortasında kurşun yağmuruna tutulan Ozan’ın başına gelenleri duyan Cihan ve Dilara yıkılır; Ozan’ın durumu kritiktir.

        'PARAMPARÇA' OYUNCU KADROSU

        Nurgül Yeşilçay(Gülseren), Erkan Petekkaya(Cihan), Ebru Özkan(Dilara), Barış Falay(Harun), Ahu Yağtu(Candan), Nursel Köse(Keriman), Alina Boz(Hazal), Leyla Tanlar(Cansu), Cemal Hünal(Alper), Tolga Tekin(Özkan), Güneş Emir(Solmaz), Burak Tozkoparan(Ozan), Civan Canova(Rahmi), Ertuğrul Postoğlu(Yıldırım), Elvin Aydoğdu(Derya), Aslıhan Kapanşahin(Şeyda).

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ