Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Reşat Balcıoğlu: Ayşe Hatun Önal ve Güzide Duran arasında eskiden kalan bir husumet var

        HT MASA

        HT MASA ekibi bu hafta, eski dostlar Güzide Duran ile Ayşe Hatun Önal’ın kavgasını ve Duran’ın savcılığa suç duyurusunda bulunmasını masaya yatırdı.

        ‘Cem Yılmaz’ın bu karakteri ÇOK KONUŞULUR’

        HT MASA ekibi bu hafta, Mahsun Kırmızıgül’ün Los Angeles’a gidişini, Cem Yılmaz ‘İftarlık Gazoz’ filminde başrol oynamasını, Güzide Duran ile Ayşe Hatun Önal’ın mahkemelik olmasını, Meltem Cumbul’un dizi setlerinde bebeklerin yaşadıklarıyla ilgili yaptığı itirafı, Okan Bayülgen’in sevgilisi Selin Atasoy ile basından köşe bucak kaçarak yaşadığı ilişkiyi ve Tanem Sivar’ın Edhem Dirvana ile evlenmesini masaya yatırdı.

        Yüksel Aksu’nun kendi yaşam öyküsünden ve gerçek olaylardan esinlenerek çektiği ‘İftarlık Gazoz’ filminde Cem Yılmaz’ın başrolde olduğu ortaya çıktı. Bu film Yılmaz’ın kariyerini nasıl etkiler?

        T.T.: Projenin detaylarını bilen birisi olarak çok iyi bir film olacak diyorum. Yüksel Aksu tadında filmler yapan biri. ‘İftarlık Gazoz’u, ‘Düğün Dernek 2’den sonra gişede sınırları zorlayacak, sürpriz yapacak bir film olarak görüyorum. Özellikle Cem’in düştüğü durumlara çok güleceğiz diyebilirim.

        B.İ.: Cem Yılmaz, Yılmaz Erdoğan’ın ‘Vizontele’ ve ‘Organize İşler’ filmlerinde kısa ama unutulmaz karakterlere hayat verdi. Yavuz Turgul’un ‘Av Mevsimi’ filminde de beğenilmişti. Oyuncu olarak başkasının yazıp yönettiği filmlerde de çok başarılı olan Cem Yılmaz’ın Gazozcu Kemal karakteriyle ödül kazanacak bir performans göstereceğini tahmin ediyorum.

        K.K.: Bu film Cem’in kariyerindeki yeni başarılardan biri olur. Onun bağımsız filmlere verdiği desteği anlamlı buluyorum. Cem’in ‘Çalgı Çengi’de Ahmet Kural-Murat Cemcir’e verdiği destek olmasa bugün belki de ‘Düğün Dernek’ fenomeni olmazdı. Yüksel Aksu gibi önemli bir isme verdiği destek de çok anlamlı. Helal olsun.

        E.Ö.: Bakınız Cem Yılmaz kendi yaptığı filmler ile akılda kalmıyor ama eminim bu filmle kendinden çok bahsettirecek. Çünkü başka yönetmenlerin filmlerindeki rollerle beğenilmiş ve akılda kalmıştı. Bu rol de sanırım onlardan biri olacak.

        O.B.: Cem Yılmaz’ın kariyerine hiçbir şey olmaz, çünkü bir alternatifi yok. Alternatif bir yönetmenle zaten iyi bir iş çıkaracaktır. Gişe yapsa da yapmasa da sonrasında yine bir stand-up gösterisine başlayacak ve hepimiz bilet alabilmek için sıraya gireceğiz.

        R.B.: Cem Yılmaz gibi bir sanatçının bu saatten sonra kariyeri tartışılmaz. Oynadığı her rolün hakkını verir. Seyirci beğenir beğenmez ama adı üstünde Cem Yılmaz. Tartışılmaz...

        "KANKALARIN ARASINI GÖNÜL İŞLERİ BOZDU"

        ESKI manken Güzide Duran, Ayşe Hatun Önal’ı kendisi ve eşi Adnan Aksoy’u sosyal medyada tehdit ettiği ve özel hayatın gizliliğini ihlal edici paylaşımlarda bulunduğu gerekçesiyle şikâyet etti. Ayşe Hatun Önal hakkında Bilişim Suçları Bürosu’nca soruşturma başlatıldı. Bu gerilime ilişkin düşünceleriniz neler?

        E.Ö.: Bu kadar yakın iki arkadaşın bu duruma düşmesi korkunç. Özellikle Ayşe’nin bu tarz şeyler yaptığını düşünmek çok garip. Yani hiç beklemediğim bir kişi. Şaşırdım diyebilirim.

        B.İ.: Demek ki çok iyi arkadaşların hatta sırdaşların arası da gönül işleri söz konusu olunca bozulabiliyormuş. Ayşe Hatun Önal, iyi gittiğini düşündüğü ilişkisini kankası Güzide Duran’ın bozduğu iddiasıyla birtakım eleştirilerde bulunmuş sanırım. Tehdit ve hakaret varsa ceza gelecektir ama kanka da olsa insanlar birbirinin özel hayatına müdahale etmemeli. Müdahale edecek kadar içinde olmamalı.

        T.T.: Bu olayda Güzide’nin suçu yok gibi, Ayşe olayı biraz kişiselleştiriyor. Ünlüler dünyasında görmeye alışık olduğumuz klasik gelişmelerden biri.

        R.B.: Bence Güzide Duran ve Ayşe Hatun Önal arasında geçmişten gelen bir husumet var. Ayşe Hanım da buna istinaden paylaşımlarda bulunmuş gibi. Kararı yargı verecektir.

        "Bu azimle dünyada da isminden söz ettirir"

        Mahsun Kırmızıgül, ABD’nin Los Angeles şehrinde kendisine ev tuttu. Bir süre burada kalacak olan başarılı yönetmen, dil öğrenmek için hemen bir İngilizce kursuna kayıt yaptırdı. Los Angeles deneyimi Mahsun Kırmızıgül’e neler katar?

        E.Ö.: Çok doğru bir karar vermiş. Hem İngilizce olayını çözmesi için böyle bir molaya ihtiyacı var hem de yeni hikâyeler yazmak için. Sanatçıların kendilerini geliştirebilmesi için bunu yapması gerekiyor.

        B.İ.: Mahsun Kırmızıgül, sinemacılık adına ne gerekiyorsa yapıyor. Bunun için çok sevdiği sahneyi hatta müziği bıraktı diyebiliriz. Sinemada kendi kitlesini yarattı. Şimdi sinemanın merkezine, Los Angeles’a adım atmak için gerekeni yapıyor. İngilizcesini geliştirip Hollywood deneyimi edinecek. Bu azimle dünyada da adından söz ettirir.

        T.T.: Bu gidiş Mahsun için olumlu olacaktır. Filmini biraz aksattı ama orada yeni hikâyeler bulacağını düşünüyorum. Türkiye’den bir süreliğine de olsa uzaklaşması kariyerine olumlu anlamda yansıyacaktır. Ortaya sağlıklı ve güzel işler çıkarmasını bekliyorum.

        K.K.: Mahsun Kırmızgül’ün sinemadaki hedeflerine ulaşmak için her türlü fedakarlığı yapması takdire şayan bir şey. Dil öğrenmek için Los Angeles’ı seçmesini de bu yolda bir adım olarak görüyorum. Kendini geliştirme adına hiçbir şey yapmadan olduğu yerde sayanlara örnek olur umarım.

        O.B.: Amerika herkese bir şey katar. Hatta bu işle uğraşan herkesin bir zahmet gidip orada bir süre yaşaması gerekli zaten. Sanatla uğraşan biriyseniz beslenebileceğiniz o kadar çok alan var ki. Bu zamana kadar vakit bulamaması kabahat.

        R.B.: Mahsun gün geçtikçe kendisini geliştiren ve yeniliklere açık bir insan. Başarılı yönetmenin hem yeni projelerini değerlendirmek hem de özel hayatı nedeniyle böyle bir karar aldığını düşünüyorum. Kendisine zaman ayırmak istiyor. Mahsun bir yılı aşkın bir süredir Özge adlı avukat sevgilisi ile güzel bir ilişki yaşıyor. Mahsun, 2016 yılında evlenebilir diye düşünüyorum.

        "TANEM AŞKTA PLANLI HAREKET ETMEZ"

        Tanem Sivar uzun süredir birlikte olduğu Edhem Dirvana ile Sydney’de sürpriz bir şekilde evlendi...

        E.Ö.: Mutluluklar dilerim. Ne güzel.

        T.T.: Gönlüne göre birini bulduğunu söyleyebilirim. Tanem iyi niyetli bir kız olduğundan artık çoluk çocuğa karışmasını isterim.

        O.B.: Tanem işi yüzünden magazinin içinde olabilir ama bu dünyadaki insanlarla uzaktan yakından alakası olmayan biri. Aşk konularında planlı projeli hareket etmez. Gerçekten içinden gelmiş ve evlenmiş. İlk gün konuştuğumda o kadar mutluydu ki, hisleri direkt bana geçti. Uzun süredir mutlu bir insan görmüyordum, iyi geldi.

        ‘OKAN YANINDAKİ kadından mı utanıyor?’

        OKAN Bayülgen ile Selin Atasoy, hafta içerisinde beraber görüntü vermemek için Nişantaşı sokaklarını birbirine kattı. Kimden ve neden kaçıyorlar sizce?

        T.T.: Okan’ın yaptıklarını anlamış değilim. Kötü niyeti olmadığını düşünüyorum.

        E.Ö.: Sadece çok komik demek istiyorum. Okan’ın komik olmak ve kendinden bahsettirmek için bunları yaptığını düşünüyorum.

        B.İ.: Taktik bence. Paparazzi kaçanı kovalar. Okan Bayülgen’in aşk hayatının haber değeri kalmadı bence.

        O.B.: Okan Bayülgen yaptığı programla hiç konuşulmuyor farkında mısınız? Twitter’da yazılımlar sayesinde TT olduğunun caps’leri dolaşıyor. Çaptan düşmek üzücü bir durum.

        R.B.: Okan Bayülgen, herkesin özel hayatını sorgular, bunu TV programlarında malzeme yapar ve magazinle uğraşan meslektaşlarımızı eleştirir, hakaret eder. Ama kendisi bir aşk kaçamağı yapınca köşe bucak kaçar. Niye kaçıyor ki? Yanındaki kadından mı utanıyor? Bence Selin Atasoy, böyle bir adamla birlikte olduğu için utanmıştır. Yanındaki kadını taşıyamıyorsun derler adama.

        "Madenciler bu kadar ZULÜM GÖRMÜYOR"

        MELTEM Cumbul, sette uyumasın diye 6 aylık bebeğin biberonuna kahve konduğu itirafında bulundu...

        E.Ö.: Bütün sanatçıların ayaklanması gerekiyor. Çünkü ortada bir çocuk var. Çocuklara yapılan bu muamele korkunç. O dizide oynayan başrol oyuncularının bile bu duruma karşı çıkması gerekiyor. Her şey reyting ve para değil. Çocuk yıldızların ilerdeki hayatlarında çok zorluk yaşadığını hepimiz biliyoruz, duyuyoruz. Bence anne ve babaların dikkatli olması gerekiyor.

        O.B.: Kabul ettiğimiz sorunların altını çizmiş Meltem Cumbul. Yıllar içinde o kadar normalleştirildi ki bu durumlar sürekli duyuyoruz ama önemsemiyoruz. Sadece oyunculuk değil, eğlence dünyasında da zor şartlarda çalışan bir sürü insan var. Mesela yazın beach’lerde güneşin altında her gün saatlerce müzik yapan DJ’ler var. Deniz kenarında çalışıyor diye kimse önemsemiyor ama hepsinin her yaz sağlığı bozuluyor.

        T.T.: Sete gidip eve 24 saat gelmeyen oyuncular biliyorum. Eskiden insanlar 70 dakika süren dizilerden şikâyet ediyorlardı şimdi bir bölüm 140 dakika. Oyuncular açısından bakarsak bu insafsızlıktır. Madencilerin görmediği zulmü dizi oyuncuları görüyor.

        R.B.: Meltem Cumbul’un dedikleri doğruysa tam bir skandal. Bütün set işçileri için düzenleme yapılmalı. Çalışma şartları ve koşulları gözden geçirilmeli. Bir bebeğin biberonuna uyumaması için kahve konuyorsa bu insanlık suçudur. Bir de bu olayın hangi dizi veya dizi setlerinde yaşandığı ortaya çıkarılmalı. Bir bebeğe bu yapılmaz.

        B.İ.: Meltem Cumbul böyle havada kalan bir iddiayla yapım sektörünü zan altında bırakmak yerine adalet sistemini çalıştırmalıydı.

        K.K.: Birilerinin sanatçıların, setlerdeki emekçilerin bu isyanını duymasının zamanı geldi de geçiyor bile.

        MASA'NIN ALTINDAKİLER

        ST. BARTS Adası’nda Victoria’s Secret’ın geleneksel fotoğraf çekiminde olan Candice Swanepoel’in ‘güvenlik gerekçesiyle’ Fashion Show’a gelmediğini açıklayan Dosso Dossi.

        OSCAR’DA son 9’a kalan ve adaylığına kesin gözüyle bakılan ‘Mustang’i Türkiye’den aday göstermeyen Oscar seçici kurul üyeleri.

        MASA'NIN ÜSTÜNDEKİLER

        YAPIMCISI tarafından veto edildiği için Antalya Film Festivali’ne kendi çabalarıyla katılan ve ‘Kalandar Soğuğu’ filmindeki performansıyla en iyi kadın oyuncu ödülünü layık görülen Nuray Yeşilaraz.

        İSTANBUL’DAKI evinde katledilen müzisyen Değer Deniz’i doğum gününde anmayı unutmayan dostları ve ailesi

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ