Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Açalya Samyeli Danoğlu: Erkek doymaz ancak yorulur

        HABERTURK MAGAZİN / HT MASA

        HT MASA ekibi yeni yılın ilk toplantısında 2016’nın en çok konuşulacak isimlerini, ‘Kadınlar doymuş erkek istiyor’ tartışmasını, Serdar Ortaç’ın milli takıma yaptığı şarkıyı, Malkoç Süalp-Bade İşçil düellosunu ve Sinem Kobal’ın pilates becerisini masaya yatırdı.

        ‘2016 Arda’nın yılı olabilir’

        2016’nın ilk pazar günü. Sizce bu yıl en çok kimleri konuşacağız? Sizlerden nedenleriyle üç isim istiyorum...

        ESİN ÖVET: Serenay Sarıkaya ve Kerem Bürsin’i bir kere çok konuşacağız. Çünkü ikili film çekiyor. Üstelik aşk filmi çekiyorlar ve ikisi de aşk yaşıyor. Üç ay Amerika olacaklar dönüşte herkes onları özlemiş olacak. O yüzden bu ikili çok konuşulabilir. Ve Bergüzar Korel’den bebek haberi alabiliriz gibi geliyor bana. Onun için Bergüzar Korel’i de konuşuyor olabiliriz.

        OBEN BUDAK: Beren Saat, daha diziye girmeden ne fırtınalar kopardı, rolü başlayınca kimbilir neler konuşulur. Tarkan’ın albümü biter onu konuşuruz, evlenirse de bayağı gündem olur. Murat Boz’un da albümü geliyor, bir de film tabii.

        REŞAT BALCIOĞLU: Birincisi Tarkan’ı çok konuşacağımızı düşünüyorum. Tarkan’ın evleneceğini düşünüyorum. Tarkan baba olursa da hiç şaşırmamak gerek. Dizi sektörünü çok konuşacağımızı düşünüyorum. 2016’da da birçok projenin hayal kırıklığı yaratacağını ve dizi sektörünün büyük bir gerileme içerisine gireceğini düşünüyorum. Üçüncü olarak da Kenan İmirzalıoğlu’yla Sinem Kobal’ın gündemden düşmeyeceğini ikilinin 2016’da büyük bir sürpriz yaparak nikâh masasına oturacağını düşünüyorum.

        KADİR KAYMAKÇI: Kıvanç Tatlıtuğ’un yeni bir dizi ve sinema filmiyle dönmesini bekliyorum... Avrupa Şampiyonası var haziranda, bu açıdan Arda Turan’ın tavan yapacağını düşünüyorum. Hem haftaya Barcelona’da ilk maçına çıkıyor. 2016 Arda’nın yılı olabilir. Serenay Sarıkaya-Kerem Bursin’in de bir sinema filmi vardı. Gerçekleşirse uzun süre gündemi meşgul ederler.

        BÜLENT İPEK: Tarkan’ı konuşacağız. Hem alaturka albümünü hem pop albümünü yayınlayacak. Hem de şu evlilik konusu gerçekleşebilir. Kız istemesi filan çok konuşulmadı ama evlenirse gündemin bir numarasına yerleşir. ‘Güldür Güldür’ ekibi çok konuşulacak. Hem SHOW TV’deki programları hem de 22 Ocak’ta vizyona girecek sinema filmleri ‘Dedemin Fişi’ ile. Mahsun Kırmızıgül de ABD dönüşü film ve evlilik planlarıyla gündeme gelebilir.

        ‘Arda Turan’ın metroya binmesinde bir gariplik yok’

        Arda Turan, önceki gün geldiği İstanbul’da metroya binmeyi tercih etti. Metrodaki bir hayranıyla da selfie çektirdi. Arda’nın kendini bozmaması hakkında ne düşünüyorsunuz?

        E.Ö.: Dünya starları hep metro ile yolculuk yapıyor. Bisiklete biniyor.

        O.B.: Arda yurtdışında rahatlıkla metroya bindiği için aynı şeyi denemiş ama izlediğim kadarıyla bin pişmandı halinden. Yurtdışında ünlü görünce böyle davranmıyor insanlar.

        R.B.: Bütün medeni ülkelerde insanlar metroyu kullanır. Saatlerce trafikte mi bekleseydi, tabii metroyu kullanacak.

        K.K.: Adam son model otomobile biniyor şaşıyoruz, metroya biniyor ona da şaşıyoruz. Az kaldı yürüdüğüne, konuştuğuna falan da şaşırırız...

        B.İ.: Arda halktan kopmamak için çaba harcıyor. Camiye gidip cemaatle sohbet ediyor, gece kulübünde insanlarla eğleniyor.

        ‘Erkeğin doygunluğu çok kısa sürüyor’

        Ünlü oyuncu Açalya Samyeli Danoğlu, HT MAGAZİN’e verdiği röportajda “Kadınlar doymuş erkek istiyor” diyerek dikkat çekti. Doymuş yani her şeyi tatmış, yaşamış erkek ile yaşamamış erkek arasındaki fark nedir ve Açalya gerçekten doğru mu söylüyor?

        E.Ö.: Bana göre doğru söylüyor ama tabii beyler sizin söyledikleriniz daha çok önemli.

        O.B.: Bahsedilen “doyma” kavramından anladığım şey doğruysa, erkeklerin doygunluğu çok kısa sürüyor. O an onun da canı çocuk yapıp yuva kurmak istiyor ve nikâhı basıyor. Ama çocuk sonrası içinde küllenen mangal yeniden yanıyor.

        R.B.: Açalya, doymuş erkek açıklamasındaki bu ifadeyi gözü dışarıda olmayan olgun erkek anlamında söylemiştir. Yani evlenmeden önce gözü dışarıda olmayan birisiyle birlikte olmak anlamında söylemiştir.

        K.K.: Açalya’nın sözlerine birçok açıdan bakmak gerek! Kendisinin erkek arkadaşı ‘doymuş’ biri anlaşılan. Mesela bir erkek hangi yaşta doyar? 20, 30, 40, 50? Belki de ‘Doymuş yağ oranı’ yüksek erkekler kalbe zararlıdır Açalya’cım?!

        B.İ.: Doymuş erkek diye bir şey yok. Yorulmuş erkek olabilir. Fazla ilişki yaşamaktan evliliği dinlenme istasyonu olarak görüyor olabilir. İlişkiye öyle bakan biri molayı bitirecek kaldığı yerden çapkınlık maçlarına devam edecektir.

        ‘Bu boşanma dizi olsa REYTİNG REKORU KIRAR’

        İŞADAMI Malkoç Süalp, boşanma davası süren eşi Bade İşçil mahkemede kendisi için ‘uyuşturucu kullanıyor’ deyince çılgına döndü. Üç farklı hastaneden rapor alan Süalp, çocuğunun annesi için iftira ve yalan beyan suçlamasıyla savcılığa başvurdu. İşçil’e 3 yıl hapis istemiyle dava açılabilecek.

        E.Ö.: Yazık yazık yazık. Gerçekten bu ikiliye yazık. Artık yolun sonuna gelmek üzereler. Ne olacak sonları belli değil.

        O.B.: Bu konudan o kadar sıkıldım ki Bade tekrar yürüyüşlerine dönse her şey çözülecekmiş gibi gelmeye başladı. Malkoç Süalp’in bu zamana kadar çizdiği cool adam imajının bir evlilikle yıkılacağı hiç aklıma gelmezdi.

        R.B.: Artık bu boşanma davası kabak tadı vermeye başladı. Birbirlerine karşı hakaret seviyesine varacak ithamlarda bulunuyorlar. Allah sonlarını hayır etsin.

        K.K.: Bu evlilik ve boşanma davası dizi olsa reyting rekoru kırar! Yapımcılar yeni sezon için bir düşünsün bunu.

        ‘Serdar’ın şarkısının COŞKUSU EKSİK’

        SERDAR Ortaç milli takım için ‘Bitti Demeden Bitmez’ diye bir şarkı yaptı. Taraftarlar beğenmedi. Siz ne düşünüyorsunuz?

        E.Ö.: Klasik Serdar Ortaç sözleri ve müziği. Ben beğendim ama tabii süper ötesi değil. Coşku eksik şarkıda ama kötü değil. Taraftar beğenmedi, sosyal medyada hiç beğenilmedi. Anketler yapıldı hatta anketlerde çok düşük çıktı beğenilme oranı.

        O.B.: Marş olarak şarkı beğendirmek çok zor. Genelde mevcut şarkıları marşa uyarlıyorlardı ama sıfır şarkıyla buluşunca kimse alışamadı galiba.

        R.B.: Sonuçta bir milli takım için yapılmış bir şarkı. Yani Serdar Ortaç bunu yeni albümün çıkış parçası olarak yapsaydı eleştirilebilirdi ama bu milli takımımızın Avrupa Şampiyonası’ndaki mücadelesine destek olmak için yapılmış bir şarkı. Taraftarların eleştirisini yersiz buluyorum.

        K.K.: Bu konuda düşünmek istemiyorum!

        B.İ.: Serdar Ortaç’ın milli takım şarkısıyla ilgili ilk haberi biz yapmıştık. Federasyon yetkilileri Serdar Ortaç’ın iyi niyetinden ve jestinden çok memnunlar. Ama işte her iyi niyet gösterisi iyi şeyler ortaya çıkarmıyor. Şarkının sözleri güzel, müziği sıkıntılı. Stüdyoda biraz daha işlenmesi gerekli. Biraz daha marş ritimleri eklenirse sevileceğini tahmin ediyorum.

        ‘Gülben örnek bir davranış sergiledi’

        Gülben Ergen, Kayseri’de üvey anne şiddetine uğrayan 2 kardeşi evlerinde ziyaret etti. Ziyarette çekilen bir fotoğrafı Instagram hesabından paylaşan Ergen’in bu paylaşımına “Şiddet gören çocuklar reklam malzemesi değildir” diye pek çok kişi tepki gösterdi. Siz ne düşünüyorsunuz?

        E.Ö.: Bu konuda şiddetle yorum yapmaktan kaçınıyorum. İnsanların bu tarz duygularını sosyal medyada paylaşmasını doğru bulmuyorum.

        O.B.: Gülben Ergen ne zaman ki toplumsal konulardan gündem olabileceğini keşfetti o günden beri her kamu olayının içinde. Konulara dikkat çekmek adına yaptığını söylüyor ama bildiğin tribünlere oynuyor. O fotoğraftaki ajitasyon anca Çağan Irmak filmlerinde görülür. Her zaman kandırmayı başardığı kemikleşmiş kitlesini bu şekilde besliyor artık. Hem de gazetelere boy boy haber oluyor.

        R.B.: Hiç katılmıyorum. Gülben Ergen’in yaptığı önce bir anne olarak sonra da insan olarak duyarlı bir davranıştır. Şiddet gören çocuklara karşı hepimizin daha duyarlı olması gerekir. Gülben Ergen örnek bir davranış sergilemiştir

        ‘Sinem’in azmi örnek olmalı’

        İki yıldır pilatese giden Sinem Kobal, ‘hanging down’ hareketini yapıp videosunu ‘Acı yoksa kazanç da yok’ notuyla Instagram’da paylaştı.

        E.Ö.: Sinem’i kıskandım ne yalan söyleyeyim. Bu videoyu görünce kendi kendime söz verdim. Ocak ayı itibarıyla nefes almadan pilates derslerine dört elle sarılacağım.

        O.B.: Umarım sadece bir Instagram videosu için değil, sürekli bir spor sevdalısı olur Sinem. Dediği doğru, o kadar çok muadili var ki artık, vücutla öne çıkmak için atağa geçmesi normal.

        R.B.: Spor herkes için gereklidir. Keşke herkes Sinem Kobal gibi pilates yapabilse. Sinem’in azmi herkese örnek olmalı.

        B.İ.: Sinem’i bu azminden dolayı ancak tebrik eder, alkışlarız. Bu aralar pilatese gitmeyeni, kendini duvara asıp poz vermeyeni dövüyorlar.

        MASA'NIN ALTINDAKİLER

        MURAT Boz’un eski stil danışmanı Senem Sensilay ile birlikte görüntülenince fotoğraflarını çeken gazetecilere “Yeter artık kopun bizden” diyen Mithat Can Özer.

        ÜMIT Kantarcılar’la boşanma arifesindeyken sevgilisi Fırat Topkorur’la muhabirlere yakalanınca kaçacak yer arayan, taksiciye bağırarak direktif veren Gamze Topuz.

        MASA'NIN ÜSTÜNDEKİLER

        YEDIKULE hayvan barınağını ziyaret edip barınağın 2016 ajandasını hayvanseverler için imzalayan Bennu Yıldırımlar.

        ENGELLI balet Bora Acar Zöngür’ün başlattığı kampanyaya “Ben de bir engelli adayıyım” diyerek destek veren ünlü oyuncular Birce Akalay, Sarp Akkaya, Ayça Erturan ve Akasya Asıltürkmen.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ