Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Metin Özülkü: Barcelona'da böyle kadro yok

        HABERTURK MAGAZİN

        TİM Maslak Show Center’da 9 Şubat ‘ta düzenlenecek olan “Yıldızların Şarkıları Çocukların Yarınları” konseri öncesinde projede yer alan isimler Türkiye Spor Yazarları Derneği binasında basın mensuplarıyla bir araya geldi.

        TOÇEV Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Betül Mermertaş’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen basın toplantısına; projenin müzik direktörü Metin Özülkü, TOÇEV Yönetim Kurulu Üyesi oyuncu Hakan Bilgin, projenin öncülüğünü üstlenen futbolcular Serkan Balcı ve Mehmet Topal’ın yanı sıra Feridun Düzağaç, Nükhet Duru, Funda Arar, Kubat, Murat Dalkılıç, Bülent Serttaş, Selda Topal ve Berfin Balcı gibi isimler katıldı.

        ‘BÖYLE KADRO BARCELONA’DA YOK’

        Projenin müzik direktörlüğünü üstlenen Metin Özülkü, “Milli sporcularımızın ses provalarındaki performansları beni son derece şaşırttı. Sıkı bir çalışma yaptığımız için 9 Şubat’ta sahne üstünde müthiş bir müzikal performans sergileyeceğimizi söyleyebilirim. Böyle bir kadro ne Barcelona’da, ne Real Madrid’de ne de Broadway’de var” dedi.

        Özülkü’den sonra söz alan Serkan Balcı ise, “Çocukluğumun önemli bir kısmı Çocuk Esirgeme Kurumu’nda geçti. Bir çocuğun hayatına dokunmanın ne demek olduğunu yaşayarak öğrenmiş biriyim” dedi. Fenerbahçeli futbolcu Mehmet Topal ise “9 Şubat’ta bizi yalnız bırakmayın” çağrısında bulundu.

        “Yıldızların Şarkıları Çocukların Yarınları” projesinde Ayşegül Aldinç, Nilüfer, Nükhet Duru ve Selami Şahin gibi isimlere Burak Yılmaz, Emre Belözoğlu, Gökhan Töre, Hidayet Türkoğlu, Işıl Alben ve Kerem Tunçeri gibi sporcular eşlik edecek.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ