Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Lady Gaga: Tatil için Türkiye’ye geleceğim

        Oben Budak Altın Küre Ödülleri'ni izledi. İşte yazarımızın izlenimleri...

        Bu sene 73. kez düzenlenen Altın Küre Ödülleri’ni izlemek için Beverly Hills Hilton’dayım. İşte geceden notlar... Törene karısı ve üç kızıyla katılan Sylvester Stallone, Creed’deki rolüyle En İyi Yardımcı Oyuncu Ödülü’nü aldı. Kızlarıyla ilişkisi sorulunca “Bana hiç de ünlüymüşüm gibi davranmıyorlar” dedi. “Hayali arkadaşım Rocky Balboa’ya teşekkür ederim” diye konuşmasını bitirdi. En İyi Drama Oyuncusu rolünde ödül alan Leonardo DiCaprio ise yönetmeni İnarritu ile uzun süre eğlendi.

        Kate Winslett fena halde boynu ağrıdığını, törenin bittiği saate masaj randevusu aldığını söyledi ama yine de “Kocama sormam lazım, o isterse kalır partileriz” demeyi ihmal etmedi. Mad Man’in son sezonuyla televizyon dizileri kategorisinde En İyi Erkek Oyuncu Ödülü’nü alan Jon Hamm başarısını bovling oynayarak kutlamak istediğini söyledi. Mozart in the Jungle ile En İyi Müzikal Drama Dalı’nda En İyi Erkek Oyuncu Ödülü’nü alan Gael Garcia Bernal bu ödülle beraber et yemeyi bırakmak istediğini söyledi.

        Amber Heard’un Johnny Depp’siz törene katılması dedikodu kazanlarını çalıştırdı. Özellikle de Depp’in hafta içi düzenlenen People Choice Awards için Los Angeles’ta olmasına rağmen kız arkadaşına eşlik etmemesi Amerikan basını tarafından oldukça fazla konuşuldu. Matt Damon, Müzikal ya da Komedi Film Dalı’nda En İyi Erkek Oyuncu Ödülü’nü aldığı The Martian’daki rolü için basın tarafından eleştirildi. Bir gazetecinin “Siz filminizi komik buluyor musun” demesi üzerine “Yok ben filmimi daha çok müzikale uygun görüyorum” diye dalga geçti. Törenden sonra partiye uğramayıp direkt evine geçti. Gecenin en mutlu isimlerinde biri de Taraji P. Henson’dı. Kısa sürede efsaneleşen dizi Empire’daki rolü ile En İyi Kadın Oyuncu Ödülü’nü alan oyuncu, uzun konuşması nedeniyle uyarılınca “Ben 20 sene bekledim siz de bekleyeceksiniz” diye bağırdı. Ödül aldığı için adı açıklanınca en fazla duygulanan Lady Gaga oldu. American Horror Story’deki rolü ile en iyi kadın oyuncu ödülünü alan Gaga uzun süre ne söyleyeceğini bilemedi. Basın odasına geldiği zaman konuşma imkânı bulduğum ünlü şarkıcı Türkiye’den çok güzel anılarla geri döndüğünü, uzun bir tatil için geri gelmek istediğini söyledi. Büyük rakibi Madonna ile arasındaki son ödül farkı da bu törenle kapanmış oldu. ‘Bundan sonra hedefte Oscar mı var?’ diye sorduğumda, Oscar’ı düşünmenin bile şimdilik ağır geldiğini, 2016’da çıkarmak istediği albümü için şarkı üretmekten başka bir şey istemediğini söyledi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ