Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Meryem Uzerli'nin çocukluğu
        1

        HABERTURK.COM

        Bugün herkesin tanıdığı başarılı ve güzel oyuncunun çocukluk hali görenleri şaşırttı. Bir okul piyesinde çekilen fotoğraftaki küçük kız, bugün herkesin tanıdığı ünlü bir oyuncuya ait...

        2

        Meryem Uzerli'nin şöhrete nasıl başladığını annesi Ursula Uzerli Pazar Sürprizi'nde yayınlanan röportajında anlattı.

        Ursula Uzerli: Meryem ilk rolünü daha anaokuluna gittiği dönemler bir piyeste oynadı.Bu oyunda bir prensesi canlandırdı. Sonrasında hemen başka bir oyunda yer almak için fırsat belirdiğinde ise başrol oynamayı istedi.

        3

        Meryem Uzerli: Hikayedeki ana karakter siz olursanız hikayenin kendisi olursunuz tabiki bende hikayenin kendisi olmak istiyordum.

        4

        Bir apandisit ameliyatı sayesinde başladı Meryem Uzerli'nin oyunculuk yolculuğu...

        Meryem Uzerli: 14 yaşındayken beklemediğim bir şekilde apandist ameliyatı oldum ve aynı odada bir tiyatro pedagogu yatıyordu ve ben daha 14 yaşındayken ona ne kadar çok oyuncu olmak istediğimi anlatmıştım. O da bana telefon numarasını verdi ve kendini hazır hissettiğin zaman bir ara dedi.

        5

        Sonra 16 yaşına girdiğimde onu aradım ve teklifinin hala geçerli olup olmadığını sordum ve oda tamam buraya gel dedi. Sonra pek çok oyun üzerinde çalışma yaptık doğaçlama çalıştık. "

        8

        "10 yıl boyunca her yerde rededildim hiç bir yerden hiç bir teklif gelmedi ta ki Muhteşem Yüzyıl olana kadar... 10 yılın sonunda gerçekten öyle oldu o an gerçek oldu. O sıralar Berlin'de evimde oturuyordum ve şu eski filmlerde olduğu gibi yağmur camları dövüyordu masamın üzerinde elektrik, gaz ve telefon faturaları birikmişti zarfları hiç açmıyordum bile o sıra işim yoktu.

        9

        Arkadaşım Türkiye'de bir dizi başlayacağını söyledi. 4 gün sonra Hürrem teklifi geldi... Çekimlere 2-3 gün vardı projenin 6 hafta süreceğini zannediyordum ama 3 yıl sürdü diyerek Muhteşem Yüzyıl'a başlama sürecini anlattı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ