Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Güneşin Kızları 31. son bölümde Ali'nin planladığı gizli sürpriz ne?

        Güneşin Kızları 31. son bölümü ile izleyicinin karşısına çıktı. Güneşin Kızları bu haftaki bölümünde; Selin, oyunculuk seçmelerini kazanır ve oyunculuğa ilk adımını atar.

        Güneş'in hamile olduğunu öğrenen Haluk, bu haberi duyunca büyük bir mutluluk yaşar ve bebeğin ikisi için de, ikinci bir şans olduğuna inanır. Haluk, bebeğin mululuğunu yaşarken Güneş ise, Zafer’in ölümü ile ilgili vicdan azabı çekmektedir. Zafer’in hayaleti, Güneş’in peşini bırakmamaktadır. Güneş, kızları kendisinden uzaklaştırmak ister.

        Selin ve Ali, Zafer'i ellerinden kaçırdıklarını sanırlar. Selin ise bunun bir işaret olduğunu düşünür. Selin babasının kim olduğunu öğrense bile, ona karşı öfkeden başka bir şey hissetmeyecektir. Ali’nin ise, bu olayın peşini bırakmaya niyeti yoktur.

        Selin, filmdeki rolü kapar. Başrol oyuncusu Doruk ve yönetmen ile birlikte Sapanca’da senaryo üzerine çalışmaya giderler. Nazlı, aşk acısı çekmektedir. Üzerine bir de Savaş’ın kazası eklenir. Nazlı’nın Savaş ile karşılaşmaya gücü yoktur. Nazlı ve Peri de, Selin ile birlikte Sapanca’ya giderler.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ