Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Gülben Ergen siyasete mi atılıyor?

        Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından bakanlık görevlileri ile düzenlenen toplantıya konuşmacı olarak katılan Gülben Ergen, siyasete atılmayı düşünüp- düşünmediği sorulunca, "Açacağım anaokulu sayısı 81 olduktan sonra bu soruya yanıt vereceğim" dedi.

        Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından kadın, çocuk, şehit yakını gibi sorumluluk gerektiren toplumsal konularla ilgilendiği için personel ile bir araya gelmesi için davet edilen Gülben Ergen, 1 saat süreyle konuştu. Toplumda kadın ve çocukların mutlaka korunması, şehit ve gazi yakınlarına sahip çıkılması gerektiğini, bakanlığın bu konuda küçümsenemez çaba harcadığını anlatan Ergen, 1 saat süren konuşmasının ardından soruları yanıtladı.

        Bakanlık görevlilerinden birisinin sosyal sorumluluk projeleriz ile ön planda olduğunu hatırlattıktan sonra, "Siyasete atılmayı ve toplumsal konuları siyasetçi olarak ele almayı düşünür müydünüz ?" sorusu ile karşılaşan Gülben Ergen, çocukların eğitimi için ana okullarına önem verdiğini hatırlattı. Ergen, "Önümüzdeki günlerde 32.Anaokulumuzu açıyoruz. Hele bir 81 anaokulu sayısına ulaşalım bu soruya o zaman cevap vereceğim. Cevap hakkım bende saklı" yanıtını verdi.

        Gülben Ergen, toplantı sonunda bakanlık çalışanları ile birlikte fotoğraf çektirdi.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ