Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Zahide Yetiş'le 46. bölüm canlı izle - SHOW TV

        Zahide Yetiş’in ev sahipliğindeki “Zahide Yetiş’le”de bugünün konusu çocuklar olacak. Çocuk hastalıkları uzmanı Dr. Gökhan Mamur ve pedagog Gözde Erdoğan’ın konuk olacağı programda, ebeveynler merak ettikleri birçok soruya yanıt bulacaklar. Zahide Yetiş'le 46. bölümü ile canlı yayınla Show Tv'de!

        Türkiye’nin en başarılı doktorları, yaşanmış insan hikayeleri, birbirinden ilginç yemek tarifleri, güzellik, moda, müzik, dalında uzman konuklar, hayatı kolaylaştıran püf noktaları ve daha neler neler...

        ZAHİDE YETİŞ'LE TÜM BÖLÜMLERİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

        DR. GÖKHAN MAMUR KİMDİR?

        Dr. Gökhan Nesim Mamur 1968 yılında ABD’nin New York eyaletinde dünyaya geldi. Yaklaşık 20 yıl New York’ta yaşadıktan sonra Türkiye’ye yerleşmiştir. İstanbul Tıp Fakültesi, Georgetown Tıp Okulu ve Cerrahpaşa Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalında eğitimini tamamladıktan sonra Amerikan Hastanesinde staf hekim olarak çalıştı. Ardından Memorial Hastanesi, yenidoğan yoğun bakım ünitesinin kurucusu ve sorumlusu olmuştur.

        Beyaz Saray Dr. Mamur’a “Üstün Tıbbi Hizmet” ödülü vermekle birlikte, kendisi A.B.D. Dışişleri Bakanlığı 2004 yılı “Franklin Ödülü” ne layik görülmüştür. Ortak çalışmalarından dolayı Kızılay’dan teşekkür plaketi almıştır.

        Dr. Gökhan Mamur evli ve iki çocuk babasıdır.

        PEDAGOG GÖZDE ERDOĞAN KİMDİR?

        Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Uzmanı – Aile Danışmanı Pedagog Gözde Erdoğan Hacettepe Üniversitesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Bölümü 4 yıllık lisans programından, 2008 yılında başarı ile mezun oldu. Üniversite bitirme tezini, ‘6 Yaş Çocuğa Sahip Anne Babaların Cinsel Eğitim Konusunda Tutum ve Görüşlerini İncelemesi’ üzerine yaptı. Üniversite eğitimi ile beraber 3 yıl Çağdaş Drama Derneği’nden Yaratıcı Drama Liderlik Eğitimi alarak, beş kurdan oluşan programı tamamladı.

        Mezuniyetinin ardından birçok eğitim ve sağlık sektöründe görev yaptı ve eğitimler verdi. Maltepe Üniversitesi Gelişim Psikolojisi tezli yüksek lisans eğitimini 2012 yılında başarı ile tamamladı. Uzmanlık tezini, ‘13-18 Yaş Obez Tanısı Almış Ergenlerin Anne-Baba Tutumu ve Sosyal Fizik Kaygı ile İlişkisinin Normal Ergenlerle Karşılaştırılması’ üzerine yaptı. Aile tutumları, çocuklarda davranış değiştirme, öfke nöbetleri ve problem davranışlar, çocuklarda cinsel eğitim konusunda uzmanlaştı. Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Uzmanı Pedagog Gözde Erdoğan, çocuk ve aile danışmanlığı, anne-baba eğitimleri, atölye çalışmaları, problem davranışlar, gelişimsel tarama ve takibi, cinsel kimlik kazanımı, çocuklarda anksiyete, kaygı ve korkular, yaratıcı drama ile öğretim ve eğitim danışmanlığı, dil, konuşma ve beceri gelişimi üzerine çalışmalarını devam ettiriyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ