Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Diriliş Ertuğrul 45. bölüm - Selcan kaçırılıyor!

        Sungur Tekin'in obaya tekrar dönmesi Hayme Ana tarafından heyecanla karşılanır. Otağı birden bire bayram yerine dönüşen Hayme Ana, heyecanını gizleyememiştir. Ertuğrul'un Sungur Tekin'i tekrar obaya getirmesi Dodurga beylerinde bazı kafa karışıklıklarına neden olmuştur. Noyan ise başına gelen tüm olaylara rağmen mücadeleden vazgeçme niyetinde değildir. Kafasıdna birçok tilki dönen Noyan, Efrasiyab'ı kullanarak Selcan'ı obadan kaçırmıştır.

        Diriliş Ertuğrul 45.bölümünde en çok merak edilen sorulardan birisi olacak Selcan'ın obadan kaçırılmasının yaratacağı etki ise merak ediliyor. Hamza'nın ise Gündoğdu'ya bağlılığının nasıl olacağı, Noyan'ın Selcan'ı kaçırdıktan sonra istediğini elde edip edemeyeceği de ayrıca merak konusu.

        Sungur Tekin, annesi ve abisiyle karşı karşıya gelince neler yaşanacaktır? Boş durmayan Gümüştekin ve Aytolun'un en son planı ne olacaktır? Ertuğrul gittiği yerde birilerinin hayatını kurtarıyor. Peki Diriliş Ertuğrul 45.bölümünde, Ertuğrul'un kurtaracağı kişi kim? Ertuğrul'un tanışacağı kişinin ona söyleyeceği şey nedir? Gündoğdu'nun Selcan'ı kurtarma hamlesi ne olacaktır? Selcan o bataklıktan çıkarılabilecek midir?

        DİRİLİŞ ERTUĞRUL 45.BÖLÜM FRAGMANI

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ