Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Kurtlar Vadisi Pusu 283.bölüm izle - bölüm özeti ve fragman

        Kurtlar Vadisi Pusu 283. bölümü ile kendi gününde yayınlanmaya devam ediyor. Polat Alemdar'ın yatağa düşmesi ardından Murali'nin sülük tedavisine olumlu tepki vermesiyle başlayan, Kurtlar Vadisi Pusu 283.bölümünde umulmadık olaylar yaşanılır.

        Yusuf boş durmaz ve Gölge ile John Smith arasındaki ekonomik bağlantılarını detaylandırmak ister. Araştırmaları sonucunda karşısına öyle bir sonuç çıkacaktır ki şaşkınlığını gizleyemeyecektir. Çünkü Gölge'nin ortağı kendi babası Fehmi Kuzuzade olacaktır.

        Murali’nin tedavisiyle şifa bulan Polat, yavaş yavaş iyileşmeye başlar. Yaptığı planı Polat Alemdar’a anlatan Yusuf, hiç ummadığı bir tepkiyle karşılaşır. Yusuf ise Gölge ve John Smith’in iş bağlantılarını araştırmaya başlar. Karşısına babası Fehmi Kuzuzade’ nin sahibi olduğu Kuzuzade Holding çıkar.

        BABİL DEVLETİ TEKRAR GÜNDEME GELİYOR

        Polat’ın en büyük düşmanı Gölge, Polat Alemdar’ı ortadan kaldırdığını düşünerek, hayalindeki Büyük Babil Devleti’ni kurmak için tekrar harekete geçer. Ona göre, önünde artık hiçbir engel kalmamıştır. Ancak gözden kaçırdığı büyük bir ayrıntı vardır. Siyah Sancak…

        Komutan Yasin önderliğindeki Siyah Sancak, Gölge’nin ordusu Dark River’dan aldığı darbe üzerine karşı saldırıya geçer. Siyah Sancak’a Cahit de katılır ve Gölge’yi ele geçirmek için büyük bir operasyon başlar.

        ZEYNEP VE TİLKİ BAŞARILI OLABİLECEK MİDİR?

        Zeynep ve Tilki, Karun’un verdiği görev üzerine Rusya’da harekete geçer ve Büyük Konsey Üyesi Sergei’yi yakından takip etmeye başlarlar. Bir kumarhanede Zeynep normal biri gibi yaklaşarak Sergei ile tanışır. Plan normal bir şekilde ilerlerken hiç hesap etmedikleri bir olay gerçekleşir.

        Uzun bir aradan sonra Raskoln de ortaya çıkar. Mete, Kenan ve Raskoln’ü tanıştırır. İkili arasında samimi bir ilişki başlar.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ