Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Güneşin Kızları son bölümü olan 34.bölüm fragmanı süprizlere tanık edecek

        Yeni günündeki ilk bölümüyle ekrana gelecek olan “Güneşin Kızları” dizisinde, Güneş ve kızları yeni evlerine taşınır. Nazlı, Savaş’ın sürekli kendisini takip etmesine sinir olur ve Ali'den Savaş'ı uzaklaştırmasını ister. Ali, Savaş’la konuşurken onun üzerine gider. Savaş bildiği gerçeği Ali’ye söyler. Duydukları karşısında deliye dönen Ali ya Haluk'u yok edecek ya da Selin’i çok uzaklara götürüp onu her şeyden koruyacaktır. Ancak Ali’nin, Selin'in küçük planından haberi yoktur…

        GÜNEŞİN KIZLARINDA 34.BÖLÜMÜNDE BÜYÜK SÜRPRİZ

        “Güneşin Kızları” dizisinde düğün heyecanı yaşanıyor. Dizinin yeni bölümünde Hande Erçel’in canlandırdığı Selin ile Tolga Sarıtaş’ın hayat verdiği Ali nikâh masasına oturacak.

        Sürprizlerle dolu olan Selin ve Ali aşkı, düğünde de farkını gösterecek ve ikili herkesi şoke edecek.

        Yapımcılığını İnci Gündoğdu ve İsmail Gündoğdu'nun, yönetmenliğini Sadullah Celen'in, senaryosunu ise Deniz Dargı ve Cenk Boğatur'un üstlendiği Güneşin Kızları geçen haftaki bölümünde; Güneş ve kızların otelde kalmaya başlamasından sonra yıkılan Haluk, kimseyi görmek istemez. Ali'nin aşkının kim olduğunu öğrenmek için tuttuğu dedektif, Ali ile Selin’in arasındaki ilişkiyi belgeleyen fotoğrafı Haluk’a gösterir. Haluk, Ali'ye Selin'den uzak durmasını söyler. Ali ise ilişkisinin arkasında durarak Selin'den ayrılmayacağını söyler. Selin ise Ali’nin babasıyla olan ilişkisinin yeniden bozulmasını istemez.

        Bir yandan Nazlı'nın mutsuz olmasına dayanamayan Selin, Tuğçe ile bir plan yaparak okul sonrası bowling oynamaya, Yiğit’i de çağırırlar. Ali de haberi olmadan Savaş'ı çağırınca ortam gerilir. Savaş bir kenarda durup Yiğit’in Nazlı’yla flörtünü izlemeyecek, buna izin vermeyecektir.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ