Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Kiralık Aşk 34.bölüm fragmanı Youtube üzerinde yayınlandı! -izle

        Romantik komedi türünde kabul edilen Kiralık Aşk, cuma akşamı yayınlanan bölümünün ardından bir sonraki bölümünü merak ettirmeye başladı. Dizi yapımcılarının çok geçmeden sosyal medya üzerinde paylaştığı Kiralık Aşk 34.bölüm fragmanını haberimizden izleyebilir, gelecek bölümün kısa bir özetini okuyabilirsiniz.

        Sinan'ın cevap beklediği Ömer'in verdiği gelmem cevabı, onu iyice çığrından çıkarır. Neriman ise Ömer'in başında Defne konusunda didişip durur. Defne ile Ömer'in kaynaşmasını isteyen Neriman yine planlar peşindedir.

        Koray, Ömer'in başında konuşup duruken Defne'ye atıfta bulunarak "kuru kız olsaydı dinlerdin tabi beni" diyerek ortaya laf atar.

        Defne, Ömer'in benimle yaşamak nasıl gidiyor sorusuna, "seninle yaşamak çok güzel, dün gece çok tatlıydın, zaten senin canın ne isterse biz onu yaşıyoruz" cevabını verir.

        KİRALIK AŞK 34.BÖLÜM YOUTUBE FRAGMANI

        Kiralık Aşk'ın bir önceki bölümünde ise şunlar yaşanmıştı; Defne'nin Ömer'e sarılmış kucağında yatar haliyle "Seni çok özledim, konuşmasak, sussak böyle dursak keşke hiç derdimiz tasamız olmasa mutlu olsak, yine birbirimize iyi gelsek. Ben güldürsem seni, sen öyle hiçbir şey yapmadan sadece yanımda dursan, herşey şu kapının arkasında kalsa" sözlerinin damga vurduğu geçtiğimiz bölümde; Ömer iş yerinde kendisi hakkında konuşulan her sözü duyar fakat kulak tıkar. Çünkü yorulmuş ve yıpranmıştır. Sinan ise ellerindeki işi kaybetmemek için çabalamaktadır. Çünkü o işi kaybederlerse biteceklerine inanmaktadır. Ömer, bu durumun halledileceğini söyler ve Milanoya gitme kararı alır. Defne'nin ise Ömer'den uzak kalma konusunda gönlüne söz geçiremediği ortadadır.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ