Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Mahsun Kırmızıgül Ece Binay ile ABD'de evlendi

        Ve Mahsun Kırmızıgül de evliler kervanına katıldı! 13 Şubat’ta Amerika’da nikâh masasına oturan çift, Sevgililer Günü’ne evli olarak girdi. Binay'ın isteği üzerine Los Angeles'ta yapılan törenden detaylar da yavaş yavaş gelmeye başladı. Türkiye Cumhuriyeti Los Angeles Başkonsolosluğu’nda düzenlenen törene, çiftin aileleri ve yakın dostları dahil toplam 25 kişi katıldı.

        İKİ GÜNLÜK GEZİ DÜZENLEDİ

        Davetlilerden düğünle ilgili gizlilik sözü alan Kırmızıgül, konukları için iki günlük gezi organize etti.Törende, Mahsun Kırmızıgül’ün Los Angeles’ta sinema okuyan oğlu Mahmut ve yapımcısı Murat Tokat da vardı. Ünlü sanatçının 5 bin dolarlık tektaşla evlenme teklifi ettiği Ece Binay için yakın dostlarına “Hayalimdeki düğünü hayalimdeki kadına yapıyorum” dediği öğrenildi.

        HAYRANLARI PAYLAŞTI

        Hayranlarının yayınladığı nikâh fotoğrafı çekilirken Mahsun Kırmızıgül’ün gerginliği objektife yansıdı. İlk evliliğini 1989 yılında yapan yönetmenin Mahmut adında bir oğlu bulunuyor.

        Düğünün en ilginç detayı ise ünlü sanatçının soyadının yanlış yazılması oldu. Kırmızıgül’ün soyadı Amerikan görevli tarafından yanlış algılanınca nikâhının kıyıldığı tören alanının girişine “Ece Binay & Mahsun Kirmizipul” yazılı bir yol oku konuldu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ