Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Kısmetse Olur kim elendi? 28 Şubat Pazar

        Kısmetse Olur'da elemenin olacağı 21. hafta finali tamamlandı. Dün akşam yayınlanan haftanın finali bölümüyle Kısmetse Olur'da damat adaylarından bir kişi Kısmetse Olur evine veda etti. Elemede eve veda eden ismin açıklanmasıyla herkes gözyaşlarına boğuldu. Peki Kısmetse Olur'da kim elendi? İşte Kısmetse Olur evine veda eden isim...

        Elemede gelinler ve damat adaylarının oylarıyla elemeye kalan Erdem ve Ceyda oldu. Haftanın birinci damat adayı olan Adnan çeki alan isim olsaydı, sevgilisi yani Ceyda Kısmetse Olur evinden elenecekti. Eğer çek Melis'e giderse Kısmetse Olur evine Erdem veda edecek. Sunucu Seda Akgül'ün ödülü kazanan ismi açıklamasıyla geceye veda eden isim herkesi gözyaşlarına boğdu. Birinci olan isim Melis olunca elenen isim damatlar evinden Erdem Dalfidan oldu.

        KISMETSE OLUR ERDEM KİMDİR?

        Kısmetse Olur 21.haftanın finalinde elenen Erdem Dalfidan, 1989 yılında Bursa'da dünyaya geldi. 27 yaşında olan Dalfidan, İşletmecilik yapmaktadır. Bursa'da ikamet eden Dalfidan'ın göz rengi kahverengi, kilosu 80, boyu 1.86 ve burcu Balık'tır.

        7 gelin 7 damat adayının yarıştığı evlilik programında her hafta cumartesi günü, haftanın finali kapsamında bir kişi eleniyor. Evlilik için özel olarak oluşturulmuş iki farklı evde, günde toplam 12 saat geçirileceği ve haftanın birincilerinin para ödülü kazanacağı yarışmaya elenenlerin ardından yeni kişiler dahil oluyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ