Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor 'Kış Güneşi' setinden barınak ziyareti

        Salı akşamları ilgiyle izlenen ‘Kış Güneşi’ dizisi, sosyal sorumluluk projelerine önem veriyor. Dizinin başrol oyuncuları Şükrü Özyıldız ve Aslı Enver, senaryo gereği ikinci kez gittikleri hayvan barınağında izleyicilere barınaklara karşı duyarlı olma çağrısında bulundu.

        ‘Kış Güneşi’nin başrol oyuncuları Şükrü Özyıldız ve Aslı Enver, Kadıköy Belediyesi Sokak Hayvanlarını Koruma ve Barındırma Merkezi’nde gerçekleştirilen çekimlere katıldı.

        Set aralarında ve çekimler tamamlandıktan sonra hayvanlarla yakından ilgilenen ünlü oyuncular, barınak hayvanlarına bir aylık mama bağışında da bulundu.

        SATIN ALMA, SAHİPLEN!

        Günlük hayatında da sık sık barınakları ziyaret ettiğini ve oradaki hayvanlarla vakit geçirdiğini söyleyen Aslı Enver, izleyicilere “Satın alma, sahiplen” çağrısında bulundu. Barınaktaki hayvanların sevmeye ve sevilmeye çok hazır olduklarının altını çizen Şükrü Özyıldız ise, buradan bir köpeği sahiplenmeyi çok istediğini söyledi. 'Kış Güneşi’nde daha önce de barınak çekimi yaptıklarını belirten ünlü oyuncular, dizinin senaryo ekibine de gösterdikleri duyarlılıktan ötürü teşekkür ettiler.

        Yapımcılığını, dünyanın en büyük medya prodüksiyon şirketi Endemol Shine Türkiye’nin üstlendiği, başrollerini Şükrü Özyıldız ve Aslı Enver’in paylaştığı, yönetmenliğini Deniz Koloş -Serhan Şahin’in üstlendiği ‘Kış Güneşi’ her Salı, Show TV’de yayınlanıyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ