Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal'ın düğün davetiyesi ortaya çıktı

        Yaklaşık 1.5 yıldır beraber olan Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu, artık düğün için gün sayıyor.

        14 Mayıs akşamı Cunda Adası’nda evlenecek olan çiftin düğün davetiyeleri de ortaya çıktı. Her şeyin özenle seçildiği düğünün davetiyesi sosyal medyada çiftin hayranları tarafından paylaşıldı.

        Üzerinde çiçek desenlerinin yer aldığı sade bir davetiye bastıran çift '14 Mayıs Cumartesi gününüzü bize ayırmayı unutmayın' mesajını yazdı. İki gün sürecek düğün için Kenan İmirzalıoğlu'nun otele yaklaşık 800 bin TL ödediği iddia edildi.

        Öte yandan Habetürk yazarı Esin Övet köşesinde düğüne kaç kişinin katılacağını açıkladı: Herkes merakla Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal’ın düğününü bekliyor. Kimisi “800 kişilik düğün olacakmış” diyor, kimisi “Bini geçer, acayip büyük bir düğün hazırlığındalar” diyor. Hayır, düğünü yapacakları yer o kadar kişi almaz ki. Nasıl sığdıracaklar o kadar kişiyi? Hem bin kişilik bir düğün yapmak isteyen neden İstanbul’da lüks bir oteli tercih etmesin? Ki Kenan ve Sinem gibi davetlisi bol olacak bir çiftlerse hele... İkilinin davetiye gönderdiği kim olursa olsun, düğüne koşa koşa gider. “Aman ben gitmeyeyim” demez. Neyse anlayacağınız sordum, soruşturdum. Düğün, sadece aile ve yakın dostların katılacağı, 250 kişilik, küçük ve mütevazı bir davet şeklinde olacakmış. Haberiniz ola.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ