Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Evrim Alasya kimdir? Emre Kınay'la aşk yaşadığı iddia ediliyor

        Evrim Alasya ile Emre Kınay'ın aralarındaki aşk dedikoduları sosyal medyada yankı buldu. Bir dizide beraber rol aldığı Emre Kınay ile gerçek hayatta aşk yaşadığı iddia edilen Evrim Alasya kimdir? İşte Evrim Alasya hakkında merak edilenler.

        EVRİM ALASYA KİMDİR?

        Güzel oyuncu Evrim Alasya, 2 Ağustos 1979 tarihinde İzmir'de dünyaya geldi. Küçük yaşlardan itibaren oyunculuğa merak saran Alasya, 9 Eylül Üniversitesi Tiyatro Bölümünden mezn oldu. 1999 yılında Pınar Çocuk tiyatrosu ile ilk oyunculuk deneyimini yaşadı.Sonrasında bir çok kez tiyatro izleyicisinin karşısına çıkan Evrim Alasya, başrollerini Tuba Büyüküstün ile Bülent İnal'ın paylaştığı Ihlamurlar Altında dizisiyle ekran macerasına başladı. Ardından 'Gece Sesleri' adlı dizide rol alan Alasya, 'Başka Semtin Çocukları' adlı sinema filmiyle beyazperde deneyimini de yaşamış oldu.

        Alasya, ardından 2008'de yayınlanan 'Muro' adlı sinema filminde Fidan karakterine hayat verdi. Daha sonra sırasıyla Gönülçelen adlı dizide "Balçiçek", 2011 yılında yayın hayatına başlayan Muhteşem Yüzyıl'da "Ayşe Hafsa Sultan/Valide Sultan (gençliği)", Benim Adım Gültepe adlı dizide "Suna" rolünde oynadı. 2015 yılında yayın hayatına başlayıp19 Mart 2016'da final yapan Güneşin Kızları adlı dram ve gençlik dizisinde "Güneş Mertoğlu" karakterine hayat verdi.

        Evrim Alasya'nın son zamanlarda Güneşin Kızları dizisinde başrolü paylaştığı Emre Kınay ile aşk yaşadığı iddia ediliyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ