Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Ünlü astrolog Nuray Sayarı canlı yayında bayılman anı / Nuray Sayarı kimdir? (VİDEO)

        Ünlü Astrolog Nuray Sayarı canlı yayında bayıldı. 'Hayatta Her Şey Var' programına bugün ünlü Astrolog Nuray Sayarı konuktu.

        Sayarı, burçlarla ilgili bilgi vermeye başladı ve çok geçmeden bir anda bayıldı. Başta Nur Viral olmak üzere stüdyoda bulunanlar şoke oldu. Bu arada reji anında yayına ara verdi.

        NURAY SAYARI KİMDİR?

        Astrolog Nuray Sayarı, 31 Ocak 1971 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Aslen Kahireli olan 4 çocuklu bir ailenin en küçük kızıdır. Nuray sayar henüz 40 zatürre geçirmiş ve öldü olarak düşünülüp morga kaldırılmıştır.

        İlk,orta ve lise eğitimini İstanbul'da tamamlayan astrolog, astroloji konusundaki eğitimini Kahire'de almış ve bu eğitimini 1991 yılında tamamlayarak astrolog olarak görev yapmaya başlamıştır.

        Gençlik yılların bu yana metafizik konusuna ve doğa üstü güçlere karşı üstün bir ilgisi olan Sayarı, güçlü sezgisi sayesinde yaptığı önemli kehanetleri sayesinde Türkiye’nin tanınır bir isim olmuştur.

        Nuray Sayarı’nın astroloji ve tarot bilimi ile ilgilenmektedir. Günlük, aylık burç yorumları da yapan Nuray Sayarı, düşünce gücünün insan hayatındaki önemine ve evrendeki her maddenin bir enerji taşıdığına inanmıştır.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ