Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Bülent Ersoy, Oya Aydoğan'ın ölüm haberini alınca şoke oldu
        1

        Usta sanatçı Oya Aydoğan dün sabah 07.15'te tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirmişti. Aydoğan'ı ziyarete gelen yakın dostu Bülent Ersoy'da ölüm haberini kapıda gazetecilerden alarak büyük şok yaşamıştı.

        2

        Hızla hastaneye giren ve morgda Oya Aydoğan'ı son kez görüp elinden ve alnından öpen Bülent Ersoy, yaşadığı büyük acı sebebiyle fenalaştı.

        3

        Milliyet'te yer alan habere göre, Doktorlar, ünlü sanatçı Bülent Ersoy'a müdahale etti.

        4

        ACI HABERİ BÖYLE ALDI

        Sanatçı Oya Aydoğan, dün sabah tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Oya Aydoğan'ı ziyarete gelen yakın dostu sanatçı Bülent Ersoy, gazetecilerin "Başınız sağolsun" demesi üzerine, "Öldü mü?" diyerek hızla hastaneye girdi.

        5

        Her sabah Oya Aydoğan'ı ziyarete geldiği belirtilen sanatçı Bülent Ersoy da, saat 10.00 sıralarında bir taksiyle hastaneye gelmişti.

        6

        Gazetecilerin ölüm haberi üzerine hastaneye geldiğini tahmin ettikleri Bülent Ersoy, gazetecilerin "Başınız sağolsun" demeleri üzerine "Öldü mü" demişti. Ölüm haberini almadığını düşünen haberciler de Ersoy'u "Biz öyle bilgi aldık" diye yanıtladı. Ersoy, hızla hastaneye girmişti.

        7

        Sevim Emre ile hastaneye gelen Orhan Gencebay da "Başımız sağolsun. Yani bekliyorduk ama ağırdı vaka zaten. Hep söylüyorduk dua edelim, diye.

        8

        Dua ediyorduk. Kısmette bu kadarmış. Allah gani gani rahmet eylesin. Başımız sağolsun" dedi.

        DHA

        9

        Tuğba Ekinci ise, "Ben yakıştıramadım, çok gençti kurtulur sanıyordum. Her şey Allah'tan. İnsanın abla gibi gördüğü insanları kaybetmesi çok garibine gidiyor. Allah yakınlarına sabır versin" dedi.

        10

        Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar üzgün olduğunu belirterek, "Çok üzgünüm. Olayın olduğu akşamın bir gün öncesi beraberdik. Sanatçı kişiliği dışında insani yapısı, sanata dair son 2 yıldaki beraberliğimizin gerçekten çok değerli izleri var. Allah'tan rahmet diliyorum. İnşallah ona yakışan son görevi gerçekleştireceğiz" diye konuştu.

        11

        Sinema oyuncusu Halil Ergün ise, meslektaşının ölüm haberini alır almaz hastaneye geldi. Bitkin görünen Ergün, "Hepimizin başı sağ olsun, çok üzgünüz" dedi.

        12

        "BİRKAÇ GÜNDÜR KÖTÜ HABER BEKLENİYORDU"

        Ünlü sanatçı için rahmet dileyen Ceyhun Yılmaz, "Çok kıymetli bir insandı. Oğlu ve sevenlerine destek olmak için geldim. Birkaç gündür kötü haber bekleniyordu ama seslendirilmiyor. İnşallah benim anacığımla beraber nur içinde yatarlar. Ondan geldik ona gideceğiz. Allah rahmet etsin" şeklinde konuştu.(İHA)

        13

        OYA AYDOĞAN'IN OĞLU GURUR AYDOĞAN: VASİYETİ YERİNE GETİRİLECEK

        Ünlü sanatçı Oya Aydoğan'ın oğlu Gurur, annesinin, vasiyeti üzerine Ulus Mezarlığı'na defnedileceğini açıkladı.

        14

        Hastaneye gelen sanatçı Seda Sayan konuşmakta güçlük çekerek başsağlığı diledi.

        15

        Nuri Alço, oyuncu Tolga Güleç ve Yeliz Şar da hastaneye gelenler arasındaydı.

        16

        Oya Aydoğan tedavi gördüğü hastanede bu sabah saat 07.15'te hayatını kaybetti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ