Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Hayatımın Aşkı ilk bölümünde neler yaşandı? Hayatımın Aşkı oyuncuları!

        Yapımcılığını Şebnem Aşkın'ın üstlendiği, başrollerini Hande Doğandemir ve Serkan Çayoğlu'nun paylaştığı Hayatımın Aşkı 1. bölümüyle dün akşam saat 20.00'de izleyiciyle buluştu. İşte Hayatımın Aşkı ilk bölüm fragmanı ve bölüm detayları...

        Yönetmenliğini Hakan Kırkaviç’ın (Ketche) yaptığı, senaryosunu Ekin Atalar ve Gökhan Horzum'un kaleme aldığı "Hayatımın Aşkı" dizisinin güçlü kadrosunda Berk Hakman, Zeynep Eronat, Zafer Algöz, Sadi Celil Cengiz, Avni Yalçın, Ayşegül İşsever, Deniz Barut, Seda Türkmen, Murat Parasayar, İlay Erkök, Gizem Terzi ve Yonca Evcimik yer alıyor.

        HAYATIMIN AŞKI İLK BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

        İzleyicisiyle ilk randevusuna çıkan Hayatımın Aşkı'nda olaylar şöyle gelişecek: Bir reklam ajansında yazar olan Gökçe’nin tüm arkadaşları bir bir evlenirken, onun bir erkek arkadaşı bile yoktur. Arkadaşları Gökçe’ye yardım etmeye çalışsa da Gökçe’nin şansı hiç yaver gitmez. Evde de annesi ve kız kardeşleri işini hiç kolaylaştırmamaktadır.

        30 yaşına basmasına bir kaç gün kala Gökçe, yıllardır hayranı olduğu, yakışıklı, karizmatik ama bir o kadar da uzak patronu Demir’i sevgilisi yapmaya ant içer. Arkadaşlarının evlenmesine daha fazla seyirci kalmayacaktır! Demir’i elde etmek için daha yeni tanıştığı Kaan’ın yardımını da alarak eline geleni ardına koymaz.

        Bu sırada Gökçe’nin eline, çalıştığı ajansta sonunda terfi edebilmesi için çok büyük bir fırsat geçer. Eğer bu fırsatı iyi değerlendirebilirse Demir’in dikkatini çekebilecektir. Hayatının aşkını bulmaya çalışırken maceralara sürüklenen Gökçe çok kararlıdır.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ