Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Gurur Aydoğan: Oya Aydoğan'ın cenazesinde vasiyeti yerine getirilecek

        Ünlü sanatçı Oya Aydoğan'ın oğlu Gurur Aydoğdu, annesinin vasiyeti üzerine Ulus Mezarlığı'na defnedileceğini açıkladı.

        Evinde patates kızarması yerken fenalaşan ve hastanede tedavi altına alınan 59 yaşındaki Oya Aydoğan'ın ölüm haberini alan yakınları ve sevenleri hastaneye gelmeye devam ediyor. Hastaneye gelen sanatçı Seda Sayan konuşmakta güçlük çekerek başsağlığı diledi. Nuri Alço'da, oyuncu Tolga Güleç, Yeliz Şar da hastaneye gelenler arasındaydı.

        Oya Aydoğan'ın oğlu Gurur Aydoğdu, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Aydoğdu, "Eminim ki bütün Türkiye'nin çok sevdiği benim en değerli,m 1 hafta verdiği yaşam mücadelesini kaybettik. Yarın 14. 30'da Cemal Reşit Rey Kongre Salonu'nda anma töreni düzenleyeceğiz. Ardından da Levent Camii'nde ikindi namazına müteakiben kılınacak cenaze namazının ardından Ulus Mezarlığı'nda toprağa vereceğiz" dedi.

        OYA AYDOĞAN'IN VASİYETİ YERİNE GETİRİLECEK

        Gurur Aydoğdu, annesinin vasiyetinin yerine getirileceğini belirterek, "Bu süreçte yanımızda olan bize dua eden herkese teşekkür ediyoruz. Vasiyeti bir isteği vardı. Ulus Mezarlığı'nda gömülme isteği vardı. Oraya defnedilecek. Ameliyattan güçlü çıktı. Ne yazık ki 1 hafta sonra bu kötü haberi aldık. Allah'ın taktiri" şeklinde konuştu.

        Oyuncu Tolga Güleç, " Anneler gününde başlayan bu serüven bugün son buldu. Umudumuz vardı, bugün bitti. Bazı gerçekleri kabul etmek zorundayız. İnşallah cennette Kemal Sunal'la, Kayahan'la buluşurlar" diye konuştu.

        Oyuncu Yeliz Şar, "Hepimizin başı soğolsun. Çok sevdiğim ablamdı. Genel de büyüklerimiz olsun ki,m olursa olsun kaybettikten sonra çok iyi insandı derdik. Gerçekten benim çok samimi ablamdı. Sözün bittiği yer" diye konuştu.

        İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ