Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Zahide Yetiş'le 118. bölüm canlı izle - SHOW TV

        Alanlarında uzman isimlerin izleyicileri aydınlattığı “Zahide Yetiş’le”nin ilk bölümünde, halk sağlığı uzmanı Doç. Dr. Oğuz Özyaral, temizlik malzemelerinin bizleri nasıl etkilediğini anlatacak. İkinci bölümde ise mide ve bağırsak sağlığı için nasıl beslenilmesi gerektiği konusunda gastroenteroloji uzmanı Prof. Dr. Kadir Demir bilgi verecek.

        Türkiye’nin en başarılı doktorları, yaşanmış insan hikayeleri, birbirinden ilginç yemek tarifleri, güzellik, moda, müzik, dalında uzman konuklar, hayatı kolaylaştıran püf noktaları ve daha neler neler...

        ZAHİDE YETİŞ'LE CANLI YAYIN İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN | SHOW TV

        OĞUZ ÖZYARAL KİMDİR?

        Doç. Dr. Oğuz Özyaral 1956 yılında dünyaya geldi. İstanbul Üniversitesi'nde Eczacılık bölümünden mezun olduktan sonra 1988 yılında yine İstanbul Üniversitesi’nde İşletme ihtisası tamamlamıştır. 1989'da Marmara Üniversitesi’nde yüksek lisansını Mikrobiyoloji bölümü ile tamamlamıştır. Ardından doktorasını İstanbul Üniversitesi’nde bitirmiştir.

        Oğuz Özyaral, son olarak Show TV ekranlarının sevilen programı Titiz Misin'de sunuculuk yapmış, sempatik ve samimi tavırlarıyla tüm dikkatleri üzerine çekmiştir.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ