Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Poyraz Karayel son bölümde neler yaşandı? Poyraz Karayel 58. bölüm fragmanı!

        Başrollerini İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu ve Musa Uzunlar'ın paylaştığı Poyraz Karayel 58. yeni bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Dizinin yeni bölümünde İhsan'ın tuzağına düzeş Poyraz ve ekibi bombadan kurtulabilecekler mi? Ayşegül, savcı ile anlaşması yüzünden Neşet'in foyasını ortaya çıkarmak için gizlice girdiği ordadan Neşet'e yakalanmadan çıkabilecek mi? İşte Poyraz Karayel 58. bölüm fragmanı ve bölüm detayları...

        POYRAZ KARAYEL 58. YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

        Takipçileriyle 58. randevusuna çıkacak olan Poyraz Karayel'de olaylar şöyle gelişecek: Heisenberg sandıkları kişinin Aysen Berk adında bir kadın olduğunu hem Ayşegül hem de Poyrazlar farklı şekillerde öğrenmişlerdir. İki taraf da Aysen Berk’in peşine düşer. Ama Aysen Berk’i ele geçiren Poyrazlar olur.

        Bu duruma çok sinirlenen savcı, Ayşegül’e rest çeker. Ayşegül ne yapıp edip Poyrazlardan Aysen Berk’in saklandığı yeri öğrenmek zorundadır. Bu arada Aysen Berk’in kaçırılması Neşet’i de harekete geçirir. Ayşegül ise savcıya bilgi taşımak için Neşet’e yakın davranmaya çalışmaktadır. Ayşegül’ün Neşet’e bu yakın davranışları İhsan’ı şüphelendirir. İhsan Ayşegül’ün peşine düşer. Poyraz ise Neşet’in peşindedir.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ