Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor 'Kenan İmirzalıoğlu-Sinem Kobal çifti örnek bir düğün yaptı'

        HABERTÜRK MAGAZİN

        HT MAGAZİN’de Mustafa Doğan imzasıyla çıkan “Beyazıt Öztürk Barcelona’ya taşındı” haberi bu haftaya damgasını vurdu. Ünlü şovmenin sadece çekimler için Türkiye’ye geldiği ve program bitiminde ilk uçakla Barcelona’ya uçtuğu öğrenildi. Yeni sezonda ekranda olup olmayacağı kararını ise henüz vermemiş...

        Kadir Kaymakçı: Mustafa’nın haberi 10 numara magazin haberi olmuş, ellerine sağlık. Belli ki canlı yayında yaşadığı olay ve ardından yaşadıkları Beyaz’ın moralini bozmuş. Belki bir süre buralardan uzak olmak, kafasını toparlamak istemiş olabilir. Barcelona’ya temelli yerleşeceğini sanmıyorum. Çünkü çok iyi biliyorum ki orada mutlu olamaz.

        Esin Övet: Beyaz tatsız olaylar yaşadı. Ve çok etkilendi. Keşke bu kadar etkilenip kendini geri planda tutmasaydı. İnşallah fazla uzaklaştırmaz kendini.

        Bülent İpek: Ben Beyazıt’ın Barcelona’ya yerleşme kararını, sezon yorgunluğunun etkisiyle verdiği anlık bir karar olarak görüyorum. Her ne kadar buradaki bazı şeyler yormuş, üstüne gelmiş olsa da dinlenince geçecek bir hevestir bence. Beyaz ülkesine düşkün biri, bu yaştan sonra gurbet çekeceğini sanmam.

        Oben Budak: Yaz bitince geri dönmezse bayağı şaşırırım. Ben Beyaz’ın kazandığı o kadar paraya rağmen hâlâ neyin peşinde olduğunu anlayamayanlardanım. O sıkıcı programları yapmaktan bir gün sıkılabileceği aklımın ucuna bile gelmiyordu doğrusu. Ben tamamen yerleşebileceğini düşünmüyorum.

        'KENAN İLE SİNEM KENDİLERİNE YAKIŞAN BİR DÜĞÜN YAPTI'

        Kenan İmirzalıoğlu- Sinem Kobal çiftinin Cunda’daki düğününün yankıları sürüyor. Hem düğün hem de Kenan ile Sinem’in aynı projede oynayacakları iddiası hakkında neler söylersiniz?

        R.B.: Muhteşem bir düğündü. Kendilerine yakışır, sade ve şık bir organizasyonla evlendiler. Sanatçı dostları da genç çifti yalnız bırakmadılar, çok güzel görüntüler ortaya çıktı. Şahsen aynı dizide veya filmde oynayacaklarını zannetmiyorum. Ama evde mutlu bir şekilde yaşayacaklarına bahse girebilirim. Hatta kısa sürede çocuk sahibi olacaklarını düşünüyorum.

        O.B.: Düğün pozları çok tatlıydı, çiftin zarafetine bayıldım. Davetliler arasında favorim Başak Dizer ve Kıvanç Tatlıtuğ idi. Aynı projede oynama iddialarına gelecek olursak, gelin ve damadın aynı dizide oynama çabalarına anlam veremiyorum. Evde beraber, işte beraber, çok sıkıcı olmaz mı? Hadi ilk heves için harika bir çözüm diyelim, ya sonra? Dizi 3 sene sürse, çekilmez dert olur.

        K.K.: Gayet hoş görünüyorlardı. Kaliteli ve şık bir düğün olmuş. Bir yastıkta kocasınlar.

        B.İ.: Örnek bir düğün organizasyonu yaptılar. Görevli giden gazetecilerin görüntü alması için platform hazırlattılar. Bir ara düğünden çıkıp mutluluklarını gazetecilerle paylaştılar. Bence en güzel tarafı bu. Gazeteciler ünlülerin hep mutsuzluklarını isteyen, sürekli kaçılması gereken bir meslek grubu değil. Ünlüleri gazetecilerden kendine güveni olmayan menajerler uzak tutmaya çalışıyor.

        E.Ö.: Ben hem Kenan’a hem Sinem’e bayıldım. Gazetecilerin karşısına çıkıp konuşmaları ve birlikte fotoğraf çektirmeleri çok hoş. İnsana değer vermek, saygı göstermek böyle bir şey. Maalesef bazı ünlüler gazetecilere nasıl davranacağını bilmiyor.

        'ERKAN CAN'IN BU TAVRI ÇOK ŞAŞIRTTI'

        Erkan Can bu hafta Cihangir’de ortalığı birbirine kattı. Geç saatlere kadar eğlendiği mekândan çıkarken sinirli tavırlar sergileyen usta oyuncu, basın mensuplarının üzerine yürüdü. En vahimi ise “Silahım nerede, hepsini vuracağım” diye bağırmasıydı...

        O.B.: Magazin figürü olmamayı anlayabiliyorum ama bu şiddeti anlayamıyorum. Rol yapmak nasıl oyuncuların görevi ise görüntü almak da basının görevi. Bu kadar basit bir şeyi bile idrak edemiyor mu acaba sanatçılarımız. Sarhoşum de, konuşmayalım de bas geç, ne kadar zor olabilir ki yani?

        E.Ö.: Erkan Can bir şeylere fena sinirlenmiş ki artık olmayacak, olmaması gereken bir duruma gelmiş. Çok üzüldüm. Çünkü Erkan Can her zaman güler yüzlüdür. Saygılıdır.

        B.İ.: Magazin gazetecileriyle hep iyi ilişki içinde olmuş bir sanatçı olan Erkan Can’ın tavrı beni çok şaşırttı. Orada kendisini kontrolden çıkaran bir şey yaşamış olabilir. Umarım birileri sinirlendirmek için bilerek tahrik etmemiştir.

        R.B.: Erkan Can gerek sanatçı kişiliği ile gerekse sosyal hayattaki duruşu ile adam gibi adamdır. Canını sıkan bir şeyler olmuş belli ki yoksa durduk yere böyle bir olaya karışmaz. Alkollü insan saldırganlaşabiliyor, ben şahsen Erkan Ağabey’i tetikleyen bazı şeylerin yaşandığını düşünüyorum. Keşke olmasaydı. Talihsiz bir gece olmuş.

        'ORTAÇ'IN ALBÜM REKLAMI YAPTIĞI İDDİASI SAÇMA'

        Serdar Ortaç ile Chloe Loughnan çiftinin boşanacakları yönündeki haberler bir süredir gündemi meşgul ediyor. Serdar Ortaç son olarak “100 kadının içine atsalar birine bakmam” diyerek iddialı bir yalanlama yaptı...

        E.Ö.: Hemen boşanacaklarını zannetmiyorum. Ama hiç boşanmazlar da diyemiyorum. Umarım ne demek istediğimi anlatabilmişimdir.

        O.B.: Albümü çıkan, çıkmak üzere olan sevgiliyle kavga ediyor önce. Ya da etmiyor da bize öyle söyleniyor. Çok klasik bir yöntem değil mi bu, artık şaşırmamak lazım.

        K.K.: Reklam için “Boşanıyorlar” diye dedikodu çıkarmak da ancak ‘Gıybet’ adlı bir albüme yakışırdı zaten! “100 kadının içine atsalar birine bakmam” iddiası için de keşke imkân olsa da Serdar Bey’i 100 kadının içine atıp deney yapabilsek.

        B.İ.: Reklamla ilgisi yok. Normalde çıkmayan, eşiyle ilgili konuşmayan biri olsa albümünün reklamını yapıyor denebilir. Serdar Ortaç zaten yılın 12 ayı eşiyle beraber geziyor ve hiçbir zaman gazetecileri geri çevirmeden sorulara cevap veriyor. Şimdi böyle bir adamın reklam yaptığı nasıl iddia edilebilir? Ortaç’ın yeni albümünün reklamını yaptığı iddiası saçma.

        R.B.: Bu ilişkinin sonu nereye varır bilmem, ancak şunu söyleyebilirim, evlilik kadar boşanmak da gayet normal. Anlaşamıyorlarsa niye boşanmasınlar? Serdar Ortaç’ın boşanıp boşanmayacağı üzerine bahis yapmak kimsenin haddine değil.

        'KIVANÇ HENÜZ BABA OLMAYA HAZIR DEĞİL'

        Kıvanç Tatlıtuğ’un eşi Başak Dizer’in, Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal çiftinin düğününde giydiği bol kıyafet ‘Hamile mi?’ yorumlarını beraberinde getirdi. Dizer ise, “Hamile değilim, olsam söylerim” dedi. Bu evlilikten bebek haberi ne zaman gelir dersiniz?

        E.Ö.: Bizim insanımız Başak’tan daha emin kızın hamile olduğuna. Ne diyeyim. Komik.

        R.B.: Kıvanç Tatlıtuğ bildiğim kadarıyla annesinin onayı olmamasına rağmen Başak Dizer’le evlendi. Başak Hanım’ın bu ikinci evliliği, o yüzden anne olmak isteyebilir ancak ben Kıvanç’ın henüz baba olmaya hazır olduğunu düşünmüyorum. Bekleyip göreceğiz.

        O.B.: Başak bildiğimiz magazin karakterlerinden değil. Zaten en fazla 3 ay içinde ortaya çıkacak bir olay için yalan söylemeye değmeyeceğini biliyordur.

        'BU FOTOĞRAF ALP ÖZCAN İÇİN CİDDİ BİR SORUMLULUK'

        Alp Özcan ile büyük aşk yaşayan Meryem Uzerli, kızı Lara’yı sevgilisi Alp Özcan’la tanıştırdı. Bu tanışma evlilik yolunda ilk adım olarak nitelendiriliyor.

        E.Ö.: Meryem Uzerli bu kez mutluluğu buldu belli ki. Mutlu ve huzurlu olduğu için de kızını sevgilisiyle gönül rahatlığıyla tanıştırmış. Eğer güvenmeseydi zaten kızının Alp Bey’le fotoğrafını paylaşmazdı. Tabii bu Alp Bey için ciddi bir sorumluluk.

        K.K.: “Aman Can Ateş görmesin” diyenler hiç merak etmesin, Can Ateş zaten kızını görmüyor! Meryem Uzerli ile Alp Özcan’ı hemen baş göz etme çabası da ayrı bir sorun ama ne diyeyim, millet olarak seviyoruz düğünü derneği...

        O.B.: Böyle ufak tefek tanışmalara hemen yüklemeler yapmasak. Belki Meryem Uzerli’nin o taraklarda bezi yoktur. Başından bir sürü sıkıcı olay geçti, biraz takılmak, nefes almak istiyordur. Umarım evlilikle sonuçlanır ama şimdiden böyle bir yargıya varmak imkânsız geliyor bana.

        R.B.: Meryem Uzerli başarılı ve bekâr bir kadın. Çocuğunun babası bırakıp gitti diye hayata küsecek değil. Alp Özcan ile güzel bir beraberlik yaşayıp aynı zamanda kızına da annelik yapıyor. Oben’in de dediği gibi kızını sevgilisiyle bir araya getirmesi evlenecekleri anlamına gelmez. Bu kareden evlilik yorumu çıkarmak gerçekten çok enteresan.

        B.İ.: Firari işadamı Can Ateş, ‘Üstüme düşen vazifeleri yerine getireceğim’ demişti. Bu vazifeleri ne kadar yerine getirebildi bilmiyoruz. Belki o da bizim gibi kızını bu fotoğrafta gördü. Bir babanın çok tercih edeceği bir durum değil. Ama Can Ateş’in pek umursadığını da sanmıyorum.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ