Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Deniz Akkaya'dan üstsüz fotoğraf açıklaması

        Esin ÖVET / HABERTÜRK MAGAZİN

        Instagram'da Jennifer Lopez’in Beyonce’nin, Kim Kardashian’ın fotoğraflarının altında Türkçe ayar veren Türk milletinin kendi ünlüsüne ayar vermesi tabii ki anormal değil, hatta çok normal. Türk ünlüsüne de dünya starına da “Edepli ol sen annesin” denmesine hiç şaşırmıyorum. Gülüp geçiyorum. Eleştirdiğim zaman bana da “Sen anne değilsin anlamazsın” diyorlar. Gerçekten ben anlamıyorum. Yani, anne olunca her şey bitiyor mu?

        -Sen nasıl annesin edepli ol.

        -Annesin sen dikkatli paylaşımlar yap.

        -Annesin sen böyle şeyler yapma.

        Bu gibi söylemler doğru mu? Hayır bu pozları verince kötü anne mi oluyorsunuz? Hatta öyle ki ortalığı karıştıran, hatta öyle ki evi birbirine katan, hatta öyle ki çoluğunu, çocuğunu öldüresiye döven anne oluyor da neden seksi pozlar veren anne olamıyor? Vallahi çocuğunu dövmesin de açılıp saçılsın. Hatta çıplak bile dolaşabilir. Hiç sorun değil.

        'MÜTEVAZI OLAMAYACAĞIM'

        Bu mevzu Deniz Akkaya’nın yandaki fotoğrafta gördüğünüz paylaşımı ile ortaya çıktı. Deniz Akkaya, “Esinciğim benim parıltılı dünyaya girişim fotomodellik ve mütevazı olamayacağım, bu işi en iyi yapan kişiyim. İşimin ne eşimin soyadı ile ne de önüme takılan sıfatlarla ilişkisi kurulabilir. Kuranlar olur mu? Pek tabii ki olur ama benim tarafımdan kâle alınması söz konusu değildir” diyor. Ben de bu mevzudan yola çıkarak başarılı, her daim işlerinin başında olan, harika çocuklar yetiştiren annelere sabahın köründe “Günaydın, gerçekten anne olunca her şey değişiyor mu?” diye sordum.

        Derya Baykal: Tabii ünlü bir anneysen durum biraz daha farklı olabilir. Yani televizyonda benim gibi iş yapıyorsan her gün herkese hitap ediyorsan farklı olabilir. Ama bu insanların tercihi ile ilgili. Anne olunca neden bitsin her şey? Ünlüysen ve hesabın gizliyse her şeyi paylaşabilirsin. Ama hesabın gizli değilse ve paylaşıyorsan da kişinin kendisinin vereceği bir karardır. Sonra yapılan eleştirilere üzülüyorsa o zaman bir düşünür insan. Kişinin kendi tercihi. Anne olunca biter diye bir şey yok. Gencecik anneler var.

        Demet Akalın: Daha usturuplu olmakta fayda vardır diye düşünüyorum. Ben kendi açımdan eskisi gibi mayoyla sahneye çıkmıyorum.

        Ebru Şallı: Anne olunca hayat durmuyor, bitmiyor. Tam tersine daha hızlı bir tempoda devam ediyor. Daha önce giymiyor muyduk? Tabii ki anne olduktan sonra da giyeceğiz. Normal hayata devam edeceğiz.

        Esra Erol: İki çocuğa rağmen “Vay be” demeleri hoşuma gidiyor. Anne olunca bir değişiklik olmadı benim için, hâlâ aynı ve istediğim gibi giyiniyorum. Hatta daha da özgürleştim diyebilirim. Tarz olarak uçlarda bir kadın olmadığım için de kötü eleştiriler almıyorum. Ama anne olunca daha özgürleştim.

        Herkesin farklı görünüşleri ve düşünceleri var. Yani demem odur ki 20 sene önce konuştuğumuz konuları hâlâ konuşuyor ve bir gıdım yol alamıyoruz. Acaba artık insanların hayatına, paylaşımlarına, giyim tarzlarına, yaşam tarzlarına, seçtikleri hayatlara saygı göstermeyi öğrensek de en azından bir adım mı atsak?

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ