Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Poyraz Karayel 62. bölüm sezon finali fragmanı izle

        Başrollerini İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu ve Musa Uzunlar'ın paylaştığı Poyraz Karayel 62. bölümü ile sezon finali yapacak. Dizinin yeni bölümünde; Poyraz bir oyunun içine düşüyor. Peki Poyraz, bu durumdan kurtulabilecek mi? İşte Poyraz Karayel 62. bölüm sezon finali fragmanı ve bölüm ayrıntıları...

        POYRAZ KARAYEL SON BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Neşet Ayşegül’ü kaçırır. Hem Poyraz hem Bahriler bu yüzden delirmek üzeredir. Neşet Poyraz’a bir değiş tokuş önerir. Aysen Berk’in defterinden aldığı kağıtları vermesi karşılığında Ayşegül’ü vereceğini söyler. Fakat Ayşegül’ün Neşet’in elinden kaçmasıyla bu anlaşma suya düşer.

        Ama Neşet kısa sürede Ayşegül’ü yine yakalar. Bu kovalamaca sırasında Poyraz polislere yakalanır. Artık parmaklıklar arkasında eli kolu bağlıdır. Bahri ise kızı için büyük bir fedakarlıkta bulunur ve savcıya bir anlaşma önerir.

        Neşet Rus dostlarının yardımıyla Ayşegül’le beraber Rus Büyükelçilik Konutu’na saklanır. Ayşegül’ü oradan almak artık iyice imkansızdır... Ama Poyraz’ın pes etmeye hiç mi hiç niyeti yoktur...!

        POYRAZ KARAYEL 62. SEZON FİNALİ FRAGMANI YAYINLANDI

        Poyraz Karayel 62. Bölüm Fragmanı yayınlandı! Poyraz, içine düştüğü oyundan kurtulabilecek mi? Poyraz Karayel, heyecan dolu sezon finaliyle Çarşamba akşamı izleyicinin karşısına çıkacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ