Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Fahriye Evcen ve Burak Özçivit aşkını kim kurtardı?

        Fahriye Evcen-Burak Özçivit aşkını medyum kurtardı. Geçtiğimiz yıl sevgilisiyle arası açılan Evcen’in önce bir medyuma daha sonra da ilişki uzmanına giderek Özçivit’in kalbini yeniden kazandığı ortaya çıktı.

        Fahriye Evcen ile Burak Özçivit'in doludizgin devam eden ilişkisi geçtiğimiz yıl sekteye uğramıştı. Burak Özçivit'in rol aldığı dizideki romantik sahneleri nedeniyle seti basan Fahriye Evcen, ayrıca sevgilisiyle sokak ortasında kavga etmişti. Ayrılma noktasına geldikleri sıkıntılı günleri geride bırakan ikiliden Fahriye Evcen'in medyuma ve ilişki terapistine giderek destek aldığı iddia edildi. Konuşulanlara göre güzel oyuncu ilişkisinin üzerinde kara bulutların dolaşması üzerine yakın dostlarının tavsiyesiyle geçen yıl aralık ayının son haftasında bir medyuma gitti.

        SORUNLAR TARİH OLDU

        Birçok ünlünün de sık sık ziyaret ettiği Alibeyköy'deki bu medyuma tarot falı baktırarak özel hayatıyla ilgili merak ettiklerini soran Evcen'in sonrasında ilişki terapistinden profesyonel destek aldığı da iddialar arasında. O dönem İlişkilerindeki sorunları çözen ünlü çift, bu yaz ise Ramazan Bayramı'ndan hemen sonra İtalya, Fransa ve İspanya'yı kapsayan bir aylık Avrupa turuna çıkmayı planlıyor. İkili Türkiye'ye döndükten sonra da arkadaş grubuyla birlikte mavi tura çıkacak...

        FAHRİYE'NİN NAZAR KORKUSU

        Fahriye Evcen nazardan korktuğu için uzun süre sevgilisi Burak Özçivit'le İnstagram'da fotoğraf paylaşmadığını söylemişti.(Takvim)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ