Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Ceylan Çapa ve Serkan Uçar birbirine girdi

        Nuri ALTUNTAŞ / HABERTÜRK MAGAZİN

        Tartışmalı aşkın şiddetli gecesi! Yaklaşık beş aydır birlikte olan Serkan Uçar ve Ceylan Çapa’nın akşamı Türkbükü’nde romantik bir yemekle başladı. Mekâna el ele gelen çift, yemeğin ardından soluğu Sess Bar’da aldı. Gecenin ilerleyen saatlerinde bilinmeyen bir sebeple tartışmaya başlayan çiftin kavgası giderek şiddetlendi.

        YAKA PAÇA ATTILAR

        Çapa, mekândakilerin şaşkın bakışları arasında Serkan Uçar’a tokat atınca ortalık karıştı. Tokadın ardından çılgına dönen Uçar, sevgilisini iterek yumrukladı. Hızını alamayıp güvenlik görevlilerine de saldıran Uçar, yaka paça mekândan çıkarıldı. Sevgilisini ikna çabaları başarısız olan Uçar, yalnız başına teknesine giderken, Çapa kulüpten yeğeniyle ayrıldı.

        KISKANIP YUMRUKLADI

        Ceylan Çapa, 2015’te katıldığı bir partide o dönemdeki sevgilisi Altuğ Leblebici’yi Gamze Özçelik’ten kıskanarak yumruklamıştı.

        ECE ERKEN’İN KARNINI TEKMELEDİ

        Serkan Uçar boşandığı eşi Ece Erken’in oğlunu evde bırakıp bir doğum günü partisine katılması üzerine mekânı basmış ve şiddetli bir kavga yaşanmıştı. Erken, hamile olduğu dönemde Uçar’ın karnını tekmelediğini söylemiş ve Aile Mahkemesi’nden uzaklaştırma kararı aldırmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ