Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Hadise: Yenilenmeyi seviyorum

        HABERTURK MAGAZİN

        Bayramın ikinci gününde de ünlü isimler Türkiye ve Kıbrıs’ta konser verdi. Hadise Kıbrıs The Arkin Colony Hotel’de sahne aldı. Ramazan ayında konser vermediğini söyleyen Hadise, “Aramıza yeni dansçılar katıldı. Yeni koreografiler hazırladık. Yenilenmeyi seviyorum. Sahnede de çabuk sıkılabiliyorum o yüzden ara ara böyle değişiklikler yapmak hoşuma gidiyor” dedi

        Romantik bayram

        İLHAN Şeşen’in sahne aldığı Antalya Starlight Resort Hotel’de bayram romantizmi yaşandı. 2 saate yakın sahnede kalan Şeşen, gecenin sonunda hayranlarının isteklerini kırmayarak bol bol selfie çektirdi.

        Ünlü çiftten müzik şöleni

        Nuri ALTUNTAŞ / HABERTURK MAGAZİN

        EDA-Metin Özülkü çifti Bodrum Rixos otelde müzik şöleni verdi. Sahnede 3 saat kalan çift eski ve yeni şarkılarını seslendirdi.

        Damar gecesi

        Serkan Kaya Kıbrıs Kaya Artemis’te sahne aldı. Ramazan boyunca şarkı söylemediğini ve çok özlediğini söyleyen ünlü şarkıcı, “Bu gece damar gecesi yapacağım” dedi.

        ENBE'den unutulmaz gece

        ENBE Orkestrası Antalya Sueno Otel’de konser verdi. Ünlü grup performanslarıyla yerli ve yabancı misafirlerine unutulmaz bir gece yaşattı.

        Sahnede ayakkabısını çıkardı

        Demet Akalın, Kıbrıs Grand Pasha Girne’de konser verdi. Spor yaparken ayağını sakatladığını söyleyen Akalın, sahnede topuklu ayakkabılarını çıkarıp babet giydi. Seksi dansçılarıyla dikkat çeken ünlü şarkıcı mini elbisesiyle göz doldurdu.

        Kıbrıs'ta Arar rüzgarı

        FUNDA Arar Kıbrıs The Savoy Ottoman Palace’ta konser verdi. Eski ve yeni şarkılarıyla kendisini dinlemeye gelenlere unutulmaz bir gece yaşatan Arar, yeni albümünün müjdesini vererek eşi Febyo Taşel ile yeni şarkılar için çalışmalara başladıklarını söyledi

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ