Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Murat Boz: Nefret kusmayı bırakın artık

        Şarkıcı Murat Boz, 15 Temmuz gecesi yaşanan darbe girişi ile ilgili mesaj yayımladı. Murat Boz, Instagram hesabından darbe girişimine karşı tepkisini ortaya koydu.

        Ünlü şarkıcı, 'darbeyehayır' hashtag'i ile yaptığı Instagram paylaşımında, "İlk gün de tepkimi ortaya koymuştum bugün de tepkimi ortaya koymaya devam ediyorum. Rica ediyorum nefret kusmayı bırakın artık. Yukarda yazdığım işte tam da bu yüzdendi ama görüyorum ki kenetlenmekten ziyade küfür hakaret ve tehdit etmek nefret kusmak daha kabul gören bir şey şu an.

        Tepkisini koyan koymayan her arkadaşım ünlü ünsüz darbe olsun istemez. Darbeye ve buna kalkışan herkese karşı dik durur. Duruyor da. Belirtmek isterm ki tepki koymak için sosyal medyada bir takım paylaşımlar yapılmak zorunda da değil. Ailesi 60 ve 80 darbesini yaşamış biri olarak sorarım sosyal medyadan küfür ve hakaret yağdıran güruha! 80'lerde internet mi vardı? Bilin ki ben ve bizler halkımızın devletimizin cumhuriyetimizin yanındayız ve yanında olmaya devam edeceğiz. Sonana kadar darbeye hayır" ifadelerini kullandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ