Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor HT MASA Caner Erkin- Şükran Ovalı aşkını yorumladı

        Ocak ayında Asena Atalay’dan boşanan futbolcu Caner Erkin, oyuncu Şükran Ovalı’yla aşk yaşadığını sosyal medyadan ilan etti. Bu yıl İtalya’da top koşturacak Erkin’le Ovalı’nın uzun mesafeli ilişkisi için neler söyleyeceksiniz?

        ESİN ÖVET : Ben bu ikiliyi acayip yakıştırdım. Caner Erkin’in evliliği döneminde eski eşi hakkında çıkan haberler karşısında güzel bir duruş sergilediğini biliyoruz. Hatta boşandıktan sonra da ciddi güzel bir davranış gösterdi bize. O yüzden güzel bir ilişkiyi hak ediyor.

        İPEK DURKAL: Geçen nisan ayında ikilinin aşk haberleri çıkmış, Ovalı bu ilişkiyi sosyal medya hesabından kesin bir dille yalanlamıştı. Çünkü o zaman bir ilişki değil, Caner Erkin’in büyük bir ilgisi vardı. Ama Caner, aşkının peşinde toptan daha çok koştu ve sonunda ne yaptı etti Ovalı’nın kalbini kazandı. Bu kadar emek verilen ilişkinin kıymeti mutlaka bilinir. Uzun mesafe hiç dert değil. İtalya dediğin yer 2.5 saat uzaklıkta. İnsanlar akşam trafiğinde evine dönüyor o kadar zamanda.

        KADİR KAYMAKÇI: Caner eski eşi Asena Atalay’la dip dibeydi ama ilişkiyi yürütemeyip boşandılar! Mesafe önemli tabii ama aşk büyükse Şükran Ovalı Milano’ya taşınır sevdiğinin yanında olur, sorun da kalmaz. Göreceğiz bakalım aşkları kaç kilometreye dayanıklı!

        BÜLENT İPEK: Şükran Ovalı yalanlamıştı bu ilişkiyi. Caner Erkin ilan etti. Kime ‘nispet’ kime kısmet durumları. Caner Erkin magazin sayfalarında olmanın tadına vardı bir kere. Vazgeçemiyor. Çok çalışsa da bari İtalya basınında futboluyla kendinden bahsettirse.

        OBEN BUDAK: Uzun mesafe aşk fazla mesai harcanması gereken bir ilişki türü. Taraflar için bir zaman sonra aşırı yorucu olmaya başlayacak. İstediğin an yanında olamaması, oradaki hayatını merak etmek derken bir sürü gerilim oluyor. Bir ara yaşadığım için çok iyi biliyorum. Bulduğum her fırsatta Londra’ya gidiyordum ama şimdi bakıyorum da ne gereksiz bir enerji harcamışım.

        ‘İbrahim Tatlıses artık evlenmez’

        İbrahim Tatlıses’in asistanı Damla Buket Çakıcı’yla evleneceği iddia edilirken, Tatlıses “Millet olarak yaşadığımız bu hassas günlerde, özel hayatımla ilgili yapılan haberlerden rahatsızım” demekle yetindi. İmparator şayet evlenirse aradığı mutluluğu bulabilir mi?

        İ.D.: Bulamaz. Zaten Tatlıses tek bir kadınla da mutlu olamaz. Can çıkar huy çıkmaz. İlişki yaşadıkları dönemden sonra o kadar zaman geçmiş, Tatlıses bir seçim yapmış, kendisiyle birlikte vurulan Damla ile değil de Ayşegül’le evlenmiş, üstelik bir de çocukları olmuş. Size de tuhaf gelmiyor mu şimdi Damla ile evlenmek isteği?

        K.K.: Ne aradığını biliyorsa bulur! Ama korkarım nasıl bir mutluluk aradığını bilmiyor galiba... Bir tek dileğim var, ister evli ister bekâr, mutlu olsun yeter.

        O.B.: Mutluluk keşke aranarak bulunabilecek bir şey olsaydı. Takip ettiğimiz kadarıyla İbrahim Bey’in hayatından gerilim eksik olmuyor. Biraz da kendi tercihi gibi geliyor bana. Huzur herkesin aradığı bir olgu değil bence, kimileri de gerilimden hoşlanıyor.

        B.İ.: Kim olduğu önemli değil, İbrahim Tatlıses bence artık evlenmez. Tatlıses’in hayatına giren kadınlar ve o kadınların birbiri ile rekabeti her zaman magazinin ilgisini çekmiştir. Demek ki o eski magazinel hayatına dönmek istemiyor. İbo bence yapacağı albüm veya şarkı en çok beklenen sanatçı. Sesini hepimiz özledik.

        E.Ö.: Bülent’in aksine ben inşallah olur diyorum. Çünkü bu kadın uzun yıllardır İbrahim Tatlıses’in hayatında. Ve kimler geldi kimler geçti, o hâlâ hayatında. Bu önemli bir detay.

        ‘Ahu-Cem ilişkisi tam anlamıyla bitmemiş’

        Cem Yılmaz ve Ahu Yağtu’nun, oğulları Kemal’in ısrarı neticesinde yeniden bir araya geldiği haberi haftanın en çok konuşulanları arasındaydı. Boşanmış bir çiftin çocuklarının talebiyle yeniden bir araya gelmesi mümkün mü sizce?

        İ.D.: Birbiriyle mutsuz ama çocuk, kurulu düzen vs. nedeniyle ayrılmayan çok sayıda çift tanıyorum. Boşandıktan sonra çocuk için bir araya geleni duymadım. Çocuk için çiftlerin birlikte vakit geçirmesi tamam ama ‘birlikte’ olmak hiç inandırıcı değil. Bence bu haber de öyle...

        K.K.: Bilmem! Çocuğum yok, hiç boşanmadım hatta evlenmedim bile. Geçenlerde ‘Boşanan çiftler birlikte tatil yapmasın çocukları kötü etkilenebilir’ diye bir haber okumuştum. Bazı psikologlar böyle düşünüyormuş. İşin uzmanları bile neyin doğru olduğu konusunda emin değil gibi. Ama insan kendisi istediği için biriyle olmalı, çocuğu bile istese zoraki bir evlilik bir tür cehennemdir herhalde...

        E.Ö.: Çocuklarının geleceğini düşünüyorlarsa gelirler. E bir de tabii içlerinde hâlâ bir aşk kırıntısı kaldıysa çocuklarının isteklerini ciddiye alırlar. Biz hâlâ bu konuyu konuşuyorsak demek ki Ahu Yağtu ve Cem Yılmaz ilişkisi tam anlamıyla bitmemiş.

        O.B.: Mümkün değil, kendi içlerinde de bir şeyler kaldıysa bunu yapabilirler, çocukları istedi diye değil. Keşke gerçek olsa ama bu şekilde bana inandırıcı gelmedi doğrusu.

        B.İ.: Yeniden bir araya gelirler mi, olabilir. Bodrum’daki muhabirimiz Nuri Altuntaş’a göre bu yöndeki duyumlar sağlam. Ama bu yeniden birleşmenin yalnızca Kemal’e kardeş yapmak için olacağını sanmam.

        ‘Masraflı bir yeni sayfa açmışlar’

        Hande Subaşı ve Rıza Kocaoğlu, birlikte yaşamak üzere Cihangir’de 5 bin dolar kirayla daire tuttu. Subaşı’nın sevgilisinin eski evini beğenmediği ve taşınması için ısrar ettiği söyleniyor...

        E.Ö.: Yıllardır Cihangir’de oturan biri olarak söyleyebilirim ki orada güzel ev bulmak kolay değil. Hepsi mahalle arasında ve karanlık. Ancak Rıza tek başına yaşarken bunu ciddiye almıyordu eminim. Hatta hiç dikkatini bile çekmemiştir o karanlık ama kadınlar dikkat eder. Bu demek oluyor ki ilişkinin ilk günlerindeki büyük aşk ikisini de etkisine almış.

        B.İ.: Hande Subaşı, çapkın Rıza’nın evindeki aşk hatıralarını beğenmemiştir. Kendisinden sonra Rıza’nın hayatında yeni sayfa açma girişimi aylık 5 bin dolara patlamış. Masraflı bir yeni sayfa olmuş.

        İ.D.: Birlikte oturacaklarsa, evi de birlikte seçecekler tabii ama 5 bin dolar da çok paraymış. Her ay bu kirayı ödemek için en az üç dört katı kazanıyor olmak gerekli... Ben bu rakama inanmadım.

        O.B.: Yeni ilişkiler yeni mekân, hiçbir sorun yok. Hatta yaşananların tazeliğine uyum sağlaması açısından mantıklı bile buluyorum. Ev değiştirmek tamamen keyfi bir olay. Nasıl istiyorlarsa öyle yapsınlar.

        K.K.: Aylık 5 bin dolar! 15 bin lira! Burdan sonrası için söyleyecek sözüm yok... Konservatuvar sınavlarına girip oyuncu olmaya gidiyorum ben!

        ‘Serenay, tatlı kız imajından sıyrılacak’

        Nejat İşler ve Seranay Sarıkaya’nın başrolünü paylaştığı ‘İkimizin Yerine’ filminden ilk görüntüler ortaya çıktı. Bu film İşler ve Sarıkaya’nın kariyerini nasıl etkileyecek sizce?

        E.Ö.: Serenay Sarıkaya’yı bir oyuncu olarak beğeniyorum. İlk sinema filminde bize iyi bir oyuncu olduğunu gösterecek gibi bir umudum var. Merakla bekliyorum.

        İ.D.: İzleyici Nejat İşler’i hem çok özledi hem de merak ediyor. Serenay Sarıkaya zaten kariyerinin zirvesinde. Bence bu iki isim, izleyiciyi sinemaya çekmeye yeter de artar bile...

        K.K.: Her ikisi için de iyi olur umarım, ben onlardan çok yönetmen Umur Turagay’ın nasıl bir iş çıkardığını merak ediyorum.

        O.B.: Bu sinema filmi özellikle Serenay’ın dizilerdeki ‘tatlı kız’ imajından sıyrılması için gerekli bir hamle. Nejat İşler’in ağırlığı onu destekleyecek ve bu sınavdan başarıyla çıkacaktır. Serenay’ın kariyeri gayet iyi yönetiliyor.

        B.İ.: Nejat İşler büyük ve samimi hayran kitlesine sahip bir star. Ne yapacağı merakla bekleniyor, oyunculuğu tartışılmaz. Film tutarsa bu sayede Serenay Sarıkaya da kariyerinde bir sıçrama daha gerçekleştirmiş.

        ‘Helin bizi hack’liyor galiba’

        Helin Avşar’ın evliliğiyle ilgili açıklamaları kafa karıştırdı. Avşar önce sosyal medyada “Boşanma dilekçemi verdim” dedi, ardından hack’lendiğini iddia ederek çok mutlu olduğunu belirtti.

        E.Ö.: Hacker’ların sadece bu konu hakkında bir mesaj atıp sonra yok olmaları enteresan tabii.

        İ.D.: Bu tür hack’lenmeler, sosyal medyadan imalı konuşmalar, yolunda gitmeyen bir şeyin habercisi oluyor. Ama Helin Avşar öyle diyorsa, bize de ona inanmak düşer. Umarım birkaç ay sonra ‘ayrılık’ haberi duymayız.

        K.K.: Helin bizi hack’liyor galiba ;) Umarım bir an önce bu hack’lenme meselesini halledip mutlu olur.

        B.İ.: Kim inanır bu hacker’a? Evliliği sürpriz kişilerin boşanması da sürpriz oluyor. Şimdilik aile büyükleri araya girip barıştırmış. Umarım düzeltirler.

        O.B.: Ajda Pekkan stili yalanlama gibi geldi bana. Önce duygularını yaz, sonra abarttığını fark edince “Hack’lendim” de, bana mantıklı gelmedi. Kadınlarımız en ufak bir kavgayı büyütmeye, anında drama dizisi çekmeye bayılır. Helin de bu yönde bir hamle yapmış zannedersem.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ