Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Eğlenceli ve bilgilendirici sağlık programı 5 kadın Bloomberg HT'de başlıyor

        Bloomberg HT’de bugün 16.05’de başlayacak olan 5 Kadın; Güneş Aksüs, Sema Eryiğit Emek, Dr. Ece Hattat İşeri, Pınar Mermer ve Ebru Karaduman enerjisi yüksek, hem eğlendiren hem güldüren sağlık programlarının en eğlenceli halini ekrana getireceklerini söylüyorlar.

        5 Kadın’da farklı alanlarda uzman kişiler bir araya geliyor. Bu programa dahil olmanızın sebebi nedir?

        Bu proje uzun zamandır aklımdaydı. Her gün yeni bir haber çıkıyor, kime neye inanacağımızı şaşırdık. Bu dört kadın bilgilerine güvendiğim, sürekli araştıran, üreten ve paylaşan kadınlar. İşin uzmanları olarak bu konuları anlatmak için bir araya geldik.

        Bir diyetisyen olarak programa nasıl bir katkınız olacak?

        Sağlıklı beslenme, iyi gıda, kilo kontrolü... Anlatacak o kadar çok hikâyem var ki. İşin uzmanı olarak sağlıklı beslenme adına her türlü soruyu cevaplamak üzere oradayım.

        "EN DOĞAL HALİMİZLE EKRANDAYIZ"

        Farklı alanlarda uzman kişiler bir araya geldiği programa dahil olmanızın sebebi nedir?

        Bu programda sağlık açısından normalde de bir araya gelmesi gereken bir ekip ekranda olacak. Bir araya geldiğimizde sağlık konularıyla ilgili nasıl konuşuyorsak, tartışıyorsak, zıtlaşıyorsak aynısını burada da yapacağız. En doğal halimizle ekrandayız.

        Sağlık yaşam ve çift sağlığı uzmanı olarak programa nasıl bir katkınız olacak?

        Uzun yıllardır sağlıklı yaşam ve çift sağlığı ile ilgili bilimsel yayınları, çalışmaları, yenilikleri takip ediyor ve yazıyorum. Programda sağlıklı yaşlanma, çift-aile sağlığı ve cinsel sağlık açısından en güncel bilgileri izleyiciyle paylaşacağım.

        "UMARIM NEŞEMİZ BULAŞIR"

        Klinik psikolog olarak programa nasıl bir katkınız olacak?

        Beden sağlığından sıkça bahsediyoruz ancak akıl sağlığı, hakkında konuşulmasından hoşlanmadığımız bir konu. Klinik psikolog olarak bu konuların konuşulmasının ne kadar önemli olduğunu anlatacağım.

        Beş kadının bir araya geldiği programı sizce diğerlerinden ayıracak özellikler neler?

        Bilimsel konuları günlük dilde anlatacağız. Birbirimizi tanıyor ve sohbet etmekten hoşlanıyor olmamız artımız. Zor görünen konuları ne kadar rahat konuşabildiğimizi görmek izleyiciye de iyi gelecek. Umarım neşemiz seyirciye de bulaşır.

        "EĞLENCELİ VE BİLGİLENDİRİCİYİZ"

        Egzersiz uzmanı olarak programa neler katacaksınız?

        Spor her konunun merkezinde olan bir konu. Her konuda sporun farkını ve faydalarını aktaracağım.

        İnsanlar ‘5 Kadın’ı neden seyretmeli?

        Eğlenceli ve bilgilendirici, insanların merak ettikleri soruları cevaplayacak 5 kadınız. Bu 5 kadının enerjisi izlemelerine sebep olacaktır.

        "5 KADINI EN ÇOK ERKEKLER SEYRETMELİ"

        Bloomberg HT’de ekrana gelecek olan ‘5 Kadın’ programının moderatörlüğünü üstleniyorsunuz. Programın formatından bahseder misiniz?

        Bizim programımızda kadınlar konuşuyor. Her hafta bir konu seçiyoruz ve bu konuyu herkes kendi uzmanlık alanına göre değerlendiriyor. Ben de moderatör olarak hayattan örnekler sunarak ve doğru sorularla sohbeti yönlendirmeye çalışıyorum.

        ‘5 Kadın’ı insanlar neden seyretmeli?

        Programı en çok erkekler seyretmeli. Kadınları anlayamadıklarını söylerler ya hep, işte bu program kadınları anlamaları için çok önemli ipuçları verecektir.

        NEZİHA KARTAL/HABERTÜRK MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ