Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor "Cem Yılmaz boşandıktan sonra playboyluğa soyundu"

        HT Masa ekibi bu hafta hızlı başlayıp hızlı biten Hande Subaşı-Rıza Kocaoğlu ilişkisini, herkesi şaşırtan Cem Yılmaz-Ebru Şallı aşkının uzun soluklu olup olmayacağını, bu hafta nikâh masasına oturan Gökhan Tepe, Emre Aydın, Berk Oktay ve Akasya Asıltürkmen ekseninde ünlülerin evlilik furyasını, sevgilisi Lider Şahin’in kardeşinin doğum günü partisine katılıp ‘aile’ vurgusu yapan İrem Derici’nin kendisini Şahin ailesine kabul ettirip ettirmediğini ve reklam filmi için dünyaca ünlü model Barbara Palvin’le kamera karşısına geçen Serenay Sarıkaya’nın sosyal medyadan aldığı ‘Palvin’in yanında ezildi’ yorumlarını masaya yatırdı...

        Cem Yılmaz ve Ebru Şallı
        Cem Yılmaz ve Ebru Şallı

        Bu yazın sürprizi Cem Yılmaz ve Ebru Şallı’dan geldi. Boşanmasından bu yana ciddi bir ilişki yaşamayan Cem Yılmaz’la, uzun bir ilişkiden çıkmış Ebru Şallı’nın beraberliği dikiş tutar mı sizce?

        BÜLENT İPEK: Boşandıktan sonra adeta playboyluğa soyunan Cem Yılmaz için konuşacak olursak ‘Çok sürmez’ derdim. Ancak Ebru Şallı söz konusu ve onun kısa süreli ilişkisi yok. Bence en az altı ay sürer. Ebru Şallı, kendisine ‘Cem Yılmaz’la üç beş günlük ilişki yaşayıp ayrıldı’ dedirtmez.

        KADİR KAYMAKÇI: İddaa’da ‘İlişki tutmaz: 2.60’, ‘Arkadaş kalırlar: 1.05’, ‘İlişki tutar: 2.60’ veriyor, ben sağlamcı adamım ‘Arkadaş kalırlar’a oynuyorum. Her iki ekibe de başarılar diliyorum...

        ESİN ÖVET: Ben bu ikiliyi çok sevdim. Herkesin aksine uzun bir ilişki yaşayacaklarını düşünüyorum. Daha önce de yazdım, bana “Bu sefer yanılacaksın” mesajları attı herkes. Ama yok, bence insanlar şaşıracak. Cem’i ve Ebru’yu tanıyorum. O yüzden de bu ilişki sürer ve hatta çok güzel sürer.

        OBEN BUDAK: Dikiş tutturmak için başlanan bir ilişki gibi durmuyor bence, nefes alıp, güzel bir yaz geçirmek onların da hakkı. Yazın yaşanan ilişkilere bu kafayla bakmamak gerekiyor. Herkesin içi kıpır kıpır.

        İPEK DURKAL: Birbirlerine değişik gelebilirler... Ama ben yaz aşkı olarak kalır diye düşünüyorum.

        Devrim Erbil ve Sibel Can
        Devrim Erbil ve Sibel Can

        "SİBEL KENDİNİ GÜNCELLİYOR"

        HT MASA ekibi bu hafta, resme merak saran Sibel Can’ın, ressam Devrim Erbil’den ders almaya başlayacak olmasını masaya yatırdı

        BÜLENT İPEK: Helal olsun Sibel Can’a. Ona buna laf yetiştirmek, dedikodu yapmak yerine işinde gücünde, kendini güncelleme, geliştirme peşinde.

        KADİR KAYMAKÇI: Her albüm öncesi aldığı ve verdiği kilolarla gündeme gelen Sibel Hanım’ın Kolombiyalı usta ressam Fernando Botero’nun ülkemizdeki takipçisi olmasını bekliyorum.

        ESİN ÖVET: Bence Sibel Can kendisi poz versin. Geleceğe güzel görüntüler, eserler bıraksın tablolarda.

        OBEN BUDAK: Ders alarak yapılamayacak bir şey varsa o da resim gibi geliyor bana. Kafa dağıtmak için meyve tabağı çizebilirsin belki de Sibel Can’ın amacı ne onu çözemedim. Bunlar hep Sezen Aksu etkisi.

        Eylül Su Sapan ve Rıza Kocaoğlu
        Eylül Su Sapan ve Rıza Kocaoğlu

        "AŞKLARI ŞAŞIRTTI AYRILIK ŞAŞIRTMADI"

        Hande Subaşı ve Rıza Kocaoğlu’nun hızlı başlayan ilişkisi yaz aşkı olarak kaldı. İkilinin ayrılığının hemen ardından Kocaoğlu, eski sevgilisi Eylül Su Sapan’la görüntülendi.

        K.K.: Bu haberi duyar duymaz Rıza Bey’in Hande Hanım istedi diye tuttuğu deniz manzaralı dairenin 5 bin dolarlık kirası geldi aklıma! Doğrusu başka da bir şey düşünemiyorum daha evin ilk elektrik, doğalgaz faturası gelmeden ilişki bitti. İnşallah Sayın Kocaoğlu 1 yıllık kirayı peşin vermemiştir...

        Hande Subaşı ve Rıza Kocaoğlu
        Hande Subaşı ve Rıza Kocaoğlu

        E.Ö.: Evlilik nasıl bir kumarsa, aşk da aynen öyle büyük bir kumar. Hele ki günümüzde... Hande ve Rıza’nın ilişkisi yaz aşkı olarak kaldı. Birlikteliklerine şaşırmıştım, ayrılıklarına şaşırmadım.

        O.B.: Yaz aşkı herkesin yaşamak istediği bir güzellik değil midir? Süresi çok da önemli değil. Kısa sürede bile yoğun şeyler yaşayıp ayrılabiliyor insan. Eski sevgilisi ile tüketemediği şeyler varmış demek ki ve ona dönmüş.

        İ.D.: En gıcık hareket... Madem eski sevgilinle yeniden deneme durumun var, neden bir başkasıyla deniyor... Ayrıl tamam ama başkasıyla ol o halde. Hande eski eşine dönse de aynısını söylerdim.

        "İSTİKRARI YAKALAYAN EVLENMEK İSTİYOR"

        Ünlülerin evlilik furyası tüm hızıya sürüyor. Gökhan Tepe, Emre Aydın, Berk Oktay ve Akasya Asıltürkmen bu hafta evlendi, Hande Soral-İsmail Demirci, Gökhan Keser-Rüveyda Öksüz çiftleri de evleneceklerini açıkladılar. Birileri düğmeye mi bastı?

        B.İ.: Dizi filmler yeni nesil oyunculara istikrarlı bir gelir kapısı oldu. İstikrar varsa gelecek planı olur. Düzenli geliri olan, hayatında da düzen istiyor bence. Yılbaşından bu yana aynı şeyi söylüyoruz, evlilik furyası sürüyor ve her ünlü evliliği tadacak.

        K.K.: Ünlüler dünyasında kartlar yeniden dağıtılıyor! Bir üst akıl devrede sanki... Önümüzdeki dönemde bebek lobisi de bu evliliklerde etkin rol oynayacaktır. Ünlülerimizi, boşanmaları için her türlü kumpası kurmaktan çekinmeyecek dış mihrakları da unutmayıp uyanık olmaya davet ediyorum... Allah bir yastıkta kocatsın.

        E.Ö.: Maşallah, Allah ayırmasın. Ama bir o kadar evlenen olduğu kadar boşanan da oluyor.

        O.B.: Kim başlattı bilmiyorum ama evlilik, ünlü kısmının hayatında aradığı huzurun tek çözümüymüş gibi pompalanmaya başlandı. Bir kısmı sürüyor bir kısmı sürmüyor ama herkesin hayatına bir şeyler katıyor.

        İ.D.: Evlilik kadar ayrılık haberleri de alıyoruz aslında... Astrologlar gökyüzüne işaret ediyor.

        "DİDEM HANIM İSTEMESE DE İREM DERİCİ AİLEYE GİRDİ"

        İrem Derici, sevgilisi Lider Şahin’in kardeşinin doğum gününe katıldı. Derici gecenin finalinde yaptığı açıklamada ‘aile’ vurgusu yaptı. Derici, kendini Şahin Ailesi’ne kabul ettirebildi mi?

        B.İ.: Bu ilişki daha en başında Lider’in annesi Didem Hanım’ın meşhur ‘horoz-tavuk’ çıkışıyla popüler oldu. İrem hiç oralı olmayıp aşkını yaşadı. Lider’in adını kolye yapıp boynuna taktı. Didem Hanım istemese de o aileye girdi.

        K.K.: Lider Bey’in annesinin yaptığı açıklamalar hiç hoş değildi ama büyük aşklar büyük kavgalarla başlar klişesi burada da çalışır ve bakarsınız müstakbel kayınvalide müstakbel gelinini çok sever. E güzel de olur.

        İrem Derici ve Lider Şahin
        İrem Derici ve Lider Şahin

        E.Ö.: İrem Derici, Lider Şahin’in annesi o çirkin açıklama yaptığı zaman bile duruşunu bozmadı. Aileye sonsuz saygı gösterdi. Bunun için o ailenin İrem’i baş üstünde taşımaları gerekiyor.

        O.B.: İrem yeni boşandı biliyorsunuz, tekrardan bir aileye girmek cazip gelecek mi bilemedim. Her beraberliğe evlilik gözüyle bakmamak, her kadının aileye girme meraklısı izleniminden vazgeçmesi gerekiyor.

        İ.P.: Hep şu soruyu sormak istiyorum: ‘Acaba Derici Ailesi Lider’i kabul etti mi?’

        "SERENAY'IN PALVİN'DEN AŞAĞI KALIR YANI YOK"

        Serenay Sarıkaya bir giyim firmasının reklam çekimleri için dünyaca ünlü model Barbara Palvin’le kamera karşısına geçti. Henüz reklam yayınlanmadan ikilinin sosyal medyadaki fotoğrafları gündem oldu. Sarıkaya’nın Palvin’in yanında ezildiği yorumları yapıldı...

        B.İ.: Bu kıyaslamanın önüne kimse geçemez, yapılacaktır. Serenay ne yapsın? Kim olsa Barbara Palvin’in gerisinde kalırdı.

        K.K.: Bence fotoğraflarda her ikisi de gayet iyi ve eğlenceli görünüyor! Bizim ‘yorum canavarları’nın negatifliklerinin aksine birlikte iyi vakit geçirmişler belli ki...

        E.Ö.: Serenay’ın Palvin’den aşağı kalır yanı yok ki ezilsin. Hem güzel hem çekici. Tabii reklamı görmeli.

        O.B.: Hangisi güzel diye bir kapışmaya girmeye gerek var mı acaba? Biri model diğeri oyuncu. Serenay ve Özge Ulusoy da birlikte poz verse böyle bir ezilme durumu oluşur ki bu çok doğal.

        İ.D.: Hiç de değil. İkisine de bayıldım... Kim ezilmiş diyorsa, art niyetlidir.

        HABERTÜRK MASA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ