Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Meryem Uzerli hangi dizi de oynayacak?

        Meryem Uzerli’nin hangi dizide oynayacağı herkes tarafından merak ediliyor malumunuz. Meryem Uzerli’yi izleyiciden çok yapımcı ve yöneticiler özlemiş sanırım çünkü bu sene ekranda olması için adeta bir yarış var. Uzerli de ince eleyip sık dokuyor daha önce yaşadığı tecrübeler yüzünden ama kafasında bazı ihtimaller vardır tabii. Ya da yakın olduğu bir teklif.

        Dün Sina Koloğlu yazmış Meryem Uzerli’nin yüksek ihtimalle ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ dizisinde rol alacağını. Çok da doğru yazmış. O zaman ben de konuyla ilgili sektörde konuşulan dedikodulardan, fısıltılardan bahsedeyim. Ne derece doğru bilinmez ama konuşulanlar bunlar:

        - Meryem Uzerli son dakikaya kadar bekleyecek. Kendisine gelen hiçbir senaryoyu beğenmedi.

        - ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ dizisi başlayacak. Malum Deniz Çakır son bölümde vuruldu. Uzun süre yoğun bakımda kalacak. Belki iki hafta, belki dört hafta. Sonra Deniz Çakır ölecek ve yerine Meryem Uzerli diziye girecek.

        - Meryem Uzerli Eylül ya da Kasım'da karar vereceğini açıkladı diye bu yoğun bakım hadisesi uzayacak.

        - Oktay Kaynarca artık Deniz Çakır’ı istemiyor. O yüzden sezona yoğun bakımda başlayacak ve sonra da diziden ayrılacak.Müjde Uzman’ın ayrılması da bu nedenden. Oktay Kaynarca istemedi.

        - Meryem Uzerli bunun kararını son dakikada verecek. Yani görüşmeler hâlâ sürüyor. Meryem tarafından yüzde 50 olarak okeylenmiş durumda.

        ESİN ÖVET/HABERTÜRK MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ