Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Berkay ve Özlem Katipoğlu çiftinden konser tadında düğün

        Önceki gün Bodrum Türkbükü'nde Berkay’ın gecikmeli düğünü yapıldı. Bu yaz eğlendiğim, keyif aldığım nadir düğünlerden... Samimi, doğal, olduğu gibi bir düğündü. Kimse kasmadı, kimse abartılı davranmadı, kimse fazla öne çıkmaya çalışmadı. Ki bol sanatçılı düğünlerde genelde bu tarz şeyler olur. Sanırım Berkay’ın ve Özlem’in içtenliğinden düğün samimi ve doğaldı. Hatta bol şarkılı, bol göbek atmalı geçti.

        Düğüne gelen her sanatçı tek tek sahneye çıktı şarkılarını söyledi. Bir ara sahnede Murat Dalkılıç, Fettah Can, Berkay, Cengiz Kurtoğlu, Bülent Serttaş, Hakan Altun, Demet Akalın, Serdar Ortaç, Cansu Kurtçu, Ercan Saatçi, Yonca Evcimik, Fatih Ürek, Seren Serengil, Ferman Toprak vardı ki düğün konser tadında geçti.

        DÜĞÜNDEN NOTLAR

        - Berkay ve Özlem, 6 gün önce nikâh masasında imzayı attıkları için bu kez temsili bir tören düzenlendi. Cengiz Kurtoğlu ve Orhan Gencebay şahitlik yaptı.

        - Berkay ve Özlem, Kenan Doğulu’nun ‘Tencere Kapak’ isimli şarkısıyla salona giriş yaptı. Düğüne katılanlar arasında Ozan-Ece Doğulu da vardı.

        - Tören sonrasında açılışı Berkay şarkılarıyla Murat Dalkılıç yaptı.

        - Berkay kendi düğününde bol bol şarkı söyledi, söyletti.

        - Bir ara sahnede Murat Dalkılıç, Fettah Can ve Berkay mini bir konser verdi. Bu üçlü bir yerde sahneye çıksa ciddi iş yapar. Çok iyilerdi.

        - Ardından Berkay “Ben sahneyi dostlara bırakıyorum, eğleneceğim, bu gece benim gecem” dedi ve gece boyunca dans etti.

        - Gelinlik ve damatlık düğün sabahı yardımcısı tarafından hazır bir şekilde getirildi.

        - Açıldığı günden bu yana çok şık ve güzel düğünlere imza atan Bella Sombra’da ilk kez bu tarz bir düğün gerçekleşti. Halaylar çekildi, sevilen sanatçılar hep birlikte sahneye çıkıp şarkılar söyledi. Otelin sahiplerinden Şebnem Ercantürk ve Murat Özalp “İlk kez böyle bir düğün yaşanıyor burada. Bu kadro istese bir araya gelemez” dedi.

        - Berkay bol bol göbek attı. Cengiz Kurtoğlu sahnedeyken dans eden Berkay’ı arkadaşları kucaklayıp havuza attı. Berkay üstünü değiştirip tekrar düğüne kaldığı yerden devam etti. Havuza atlayanlar arasında Sinan Akçıl da vardı. O da yanında getirdiği yedek kıyafetle üstünü değiştirdi.

        - Serdar Ortaç ve Bülent Serttaş birlikte şarkı söyledi. Sahnede duygulu konuşmalar yapan Ortaç düğün boyunca bir köşede oturdu ve düğünü en geç terk eden isimlerden oldu.

        - Cansu Kurtçu sahnede şarkı söylerken eşi Fettah Can ona müzik yaparak eşlik etti.

        - Hakan Altun ve Cengiz Kurtoğlu da mini bir konser verdi.

        - Fatih Ürek şarkılar söyledi, sonra da davetliler arasında mini yılan dansını yaptı.

        - Düğün boyunca davetlilere sürekli ikramlarda bulunuldu.

        - Fulya Terim’in şirketi'nin organize ettiği törende her şey en ince ayrıntısına kadar düşünülmüştü. Diş fırçası, terlik, ağrı kesiciler, havlu ve tarak gibi aklınıza ne gelirse...

        - Ses problemi yüzünden bir ara düğüne jandarma ekipleri geldi. Oysa düğün için saat 04.00’e kadar özel izin alınmıştı. Çok şikâyet geldiği için müzik saat 01.00 gibi bitmek zorunda kaldı.

        Murat Dalkılıç sahneden “Orkestradaki arkadaşlarımız çok yoruldu” diyerek nazik bir konuşmayla düğünü bitirdi.

        - Düğün için saat 16.00 uçağıyla İstanbul’dan gelen Demet Akalın ve eşi Okan Kurt düğünden en erken ayrılan kişiler oldu. İkili, saat 23.00 uçağıyla İstanbul’a döndü.

        - Düğünden en erken ayrılan çiftlerden biri de Orhan Gencebay ile Sevim Emre oldu. Serdar Ortaç ve eşi Chloe ise düğünden en geç ayrılan çiftlerdendi.

        ESİN ÖVET/HABERTÜRK MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ