Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Esin Övet: Sıla'ya iyi bir danışman lazım

        Evet Sıla’nın iyi bir danışmana ihtiyacı var. Neden mi? Çünkü krizleri mantıklı bir şekilde yönetmesi için. Yaşanan sıkıntıları hepiniz biliyorsunuz. Ki Sıla’nın yaptığı açıklamada asla kötü bir niyet yok. Ama sonrasında bu krizi iyi çözemedi ve konserleri iptal oldu.

        Ardından iki gün önce bu fotoğrafta gördüğünüz afişi paylaşmış Twitter hesabında. Ben bu afişi o an görmedim. Ama gün içinde bazı tweet’lere denk geldiğimde bir karmaşa vardı. Yani insanların çoğu, “Sabah 10.00’da konser olur mu? Akşam olsun” diyordu. Daha sonra, “Sıla’nın yarın akşam konseri var” tweet’lerine denk geldim. Ve kendi kendime, “A süper, demek ki konser akşammış” diyerek saatimi kurdum. Sonra Sıla bir açıklama yayınladı ve “Yanlış anlaşılma var. Konser değil klip” dedi.

        Sılacığım, bence senin anlatımında bir sorun var. Yani sen gayet doğal hareket ediyorsun ve bunda bir sorun görmüyor olabilirsin, ama kitlelere doğru düzgün duyuramadığın zaman yanlış anlaşılmalara sebep veriyor. Çünkü biri ortaya bir taş atıyor, birçok kişi de onun peşinden gidiyor. Sen, “Yanlış anlaşıldı” diye açıklama yaptığın halde yine birçok kişi 22.00 civarı, “Sıla’nın konserini bulamıyorum. Bulan varsa bana yardım etsin” diye soruyordu.

        Sonuç mu: Senin acilen iyi bir danışmana, seni yönlendirecek, uyaracak iyi eşe-dosta ihtiyacın var. Sanatçı dediğin her şeyi doğru, düzgün yapacak diye bir şey yok. Yapmasın da zaten. O kadar sözleri yazan, o kadar kitlelerin karşısına çıkıp şarkı söyleyen kişinin eksikleri olacak, ama bu eksiklikleri tamamlayacak iyi bir ekip şart.

        Bunu sağlayamazsan yıllarca kazanılan kariyer öyle bir anda kaybedilir ki inan sen bile şaşırırsın. Ki bunun örnekleri var. Aman dikkat!

        ESİN ÖVET/HABERTÜRK MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ