Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Kadir Kaymakçı: 'Bu yıl Çağatay Ulusoy'la Aras Bulut İynemli'nin yılı olacak'

        Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Bensu Soral ve Çetin Tekindor’un başrollerini paylaştığı, geçtiğimiz pazartesi SHOW TV’de başlayan ‘İçerde’ dizisini nasıl buldunuz?

        Oben Budak: Görüyorumki dizilerde konu çeşitliliği başladı artık, dizi dünyası için sevindirici. Promosyon döneminde yaptıklarını da başarılı buluyorum. Dizi yayınlanmadan önce bir sahnesinin yayınlanması, karakterlerin hepsinin illüstrasyonlarının yapılması çok şıktı bence.

        Reşat Balcıoğlu: Artık hepimiz ‘İçerde’yiz. Ekranlarda birbirine benzeyen senaryolardan, dizilerden sıkılmıştık. SHOW TV’nin yeni bombası ‘İçerde’, zengin ve bir o kadar da kaliteli oyuncu kadrosu, senaryosu ve muhteşem görüntüleriyle adeta izleyiciyi ekrana kilitledi. Sanki dizi film değil de sinema filmi izliyormuşuz gibi hissettik. Daha birinci bölümü yayınlanan dizinin ikinci bölümünü iple çeker olduk. Ekrana uzun yıllar bizi bağlayacak. Emeği geçenlerin eline sağlık. Sektörün böyle farklı, böyle rekabetçi, heyecan dolu bir yapıma ihtiyacı vardı.

        İpek Durkal: Sırf ben değil herkes çok başarılı buldu ki reytingleri bu kadar yüksek geldi.

        Kadir Kaymakçı: Sanırım bu yıl Çağatay’la Aras’ın yılı olacak. İkisi de rollerine ‘cuk’ oturmuş. Çetin Tekindor her sahnesinde oyunculuk nedir, kâğıt üstündeki bir karakter nasıl ete kemiğe büründürülür dersi veriyor. Ama ben en çok Kebapçı Celal’in yanından ayırmadığı, bir oturuşta bir tepsi baklava yiyen ‘Minik’i merak ediyorum. Kim, nereden bulmuş bu oyuncuyu? Fenomen olur.

        Esin Övet: ‘İçerde’ dizisi ilk bölümden hepimizi içine almayı başardı. Çetin Tekindor ustanın oyunu muhteşemdi. Dizide resmen devleşti. Çağatay Ulusoy’un kendisini muhteşem geliştirmesi çok fark edildi. Gelecekte çok daha güzel rollerle karşımıza çıkacağını gösterdi. Kısacası ‘İçerde’ ekibiyle, yönetmeniyle, senaristiyle güzel bir dizi olduğunu ilk bölümden kanıtladı. Bu yıl açık ara en çok kendinden söz ettiren dizilerden olacak.

        Bülent İpek: ‘İçerde’ dizisi son yıllardaki en çarpıcı aksiyon işlerinden biri. Daha ilk bölümden seyirciyi ters köşe yapan kurgusuyla herkesin ilgisini çekti. Hem televizyonda hem sosyal medyada bir haftadır konuşuluyor. Yarınki yeni bölümde ne olacağı merakla bekleniyor. Çağatay ve Aras gibi çok sevilen iki jöne sahip bu dizi kadın seyirciyi de aksiyon bağımlısı yapacak.

        HT MASA/HABERTÜRK MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ