Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Cem Yılmaz ile Ebru Şallı'nın ilişkisi neden bitti

        Bu yaz Çeşme’de görüntülenen, ardından Bodrum tatiline çıkan Cem Yılmaz’la Ebru Şallı, aşk haberlerinin basına yansımasından kısa bir süre sonra yollarını ayırdı. Yılmaz’ın “Ebru çok sevdiğim bir arkadaşımdır” açıklamasını yapması da kafaları karıştırdı.

        Magazin kulislerinde ise “Ebru Şallı, Sinan Akçıl’dan intikam almak için Cem Yılmaz’la yakınlaştı” dedikodusu dolaşmaya başladı.

        ŞANSINI ZORLADI

        Konuşulanlara göre olaylar şöyle başladı: Akçıl, Ebru Şallı’yla birlikteyken Ayşe Akın’la da görüştü. Bu durum ortaya çıkınca çift ilişkilerini noktaladı. Ancak ikili yeniden bir araya geldi. Yaşananlara rağmen Akçıl gittiği bir defilede podyuma çıkan genç modellerden biriyle de yakınlaştı. Çift arasındaki ipleri tamamen koparan ise erkek arkadaşlarıyla beraber tekneyle denize açılacağını söyleyen Akçıl’ın, Müjde Uzman’la tatil yaptığının ortaya çıkması oldu.

        Bunun medyaya yansıması üzerine Şallı, Akçıl’a “Bak ben sana neler yapacağım” şeklinde bir e-mail yolladı.

        İddiaya göre Ebru Şallı, o e-mail’den tam bir hafta sonra Çeşme’de Cem Yılmaz’la görüntülendi. Magazin dünyası bu yeni aşkla çalkalanırken, Sinan Akçıl eski aşkına bir mektup yolladı. Akçıl, “Sen bana dört mevsimi birden yaşatıyordun, ben beşinciyi aradım” başlıklı o mektupla birlikte eski aşkına “Benim için kişiler önemli değil. Cem olur, Sinan olur, Ahmet olur, Mehmet olur. Yüzünü kim güldürüyorsa beni de güldürmüş olur” diye seslendi.

        Tam da o günlerde Cem Yılmaz’ın, yakın bir arkadaşı vasıtasıyla Şallı’nın Sinan Akçıl’a attığı e-mail’den haberi oldu.

        Ünlü komedyen, Ebru Şallı’nın Akçıl’dan intikam almak için kendisiyle yakınlaştığını anlayıp onunla ilişkisini kesti.(Hürriyet)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ