Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Oğuzhan Koç'tan sevgilisi Yağmur Tanrısevsin'e özel şarkı
        1

        Oyunculuğunun yanı sıra sesiyle de hayranlarının gönlünde taht kuran Oğuzhan Koç'un yarın piyasaya çıkacak single'ına ismini veren ‘Bulutlara Esir Olduk' şarkısını sevgilisi Yağmur Tanrısevsin'e yazdığı ortaya çıktı.

        2

        HAYRANLARI FARK ETTİ

        Oğuzhan Koç'un hayranları şarkının sözleri internete düşünce romantik şarkıyı bir süredir büyük aşk yaşadığı oyuncu sevgilisi Yağmur Tanrısevsin'e ithafen yazdığını fark etti.

        3

        Şarkının içinde sık sık ‘Yağmur' kelimesinin geçtiğini fark eden iki ismin hayranları çifti Twitter'da Trend Topic listesine taşıdı.

        4

        7 Ekim Yağmur Tanrısevsin için ayrı bir önem taşıyor. Tanrısevsin hem sevgilisinin kendisine ithafen çıkardığı single’ın hem de vizyona girecek yeni filmi ‘Yok Artık 2’nin heyecanını aynı gün yaşayacak.

        5

        UFUKTA NİKAH GÖRÜNÜYOR!

        Oğuzhan Koç ve Yağmur Tanrısevsin yaklaşık bir buçuk yıldır aşk yaşıyor. İkili uzun süre birlikte olduklarına dair çıkan haberlere kayıtsız kalmış, daha sonra Amerika tatilinde çektirdikleri bir fotoğrafı sosyal medya hesaplarından yayınlayıp aşklarını kamuoyuyla paylaşmıştı.

        6

        Kulislerde çiftin önümüzdeki yaz evlenmeyi planladıkları konuşuluyor.