Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Ata Demirer ‘döndü’
        1

        Ata ’ya Olanlar Oldu! Ünlü komedyen, Tuvana Türkay, Ülkü Duru, Salih Kalyon, Seda Güven ve Renan Bilek’le rol aldığı ‘Olanlar Oldu’ filmi için kadın kılığına girdi.

        2

        Filmde kaptan Zafer’i canlandıran Demirer, Zafer’in annesi Döndü karakterini de kendisi canlandırdı.

        3

        Hazırlanan kostümler, peruk ve makyajla 60’larında bir kadın olan Döndü’yü canlandıran ünlü komedyen bambaşka birine dönüştü.

        4

        28 Ekim’de BKM Film yapımcılığında vizyona girecek olan "Ekşi Elmalar" filminde konuk oyuncu olarak yer alan Cezmi Baskın, filmde canlandırdığı Etar karakteri için saçlarını kızıla boyattı.

        5

        Ersin Korkut ise canlandırdığı Şino karakteri için kamera karşısına perukla geçti.

        6

        Donanımlı bir oyuncu olmanın altın kuralı her türlü rolün altından kalkabilmektir. İşte bunu bu kuralın hakkını veren ve değişimleriyle hayranlarını şaşırtan o oyuncular...

        31

        Mrs. Doubtfire filmi için kadın rolüne büründü.

        32

        Burak Kut, 27 Mayıs’ta vizyona girecek olan ‘Nasıl Yani’ filmindeki imajıyla hayranlarını şaşırtacak. Ünlü şarkıcı, Ayhan Özen’in yönetmenliğini üstlendiği komedi filminde ‘Köpek Diş Kemal’ adlı bir mafya babasını canlandırıyor.

        33

        Benedict Cumberbatch’ın Frankenstein'ın canavarına dönüşmek için geçirdiği makyaj evresinin kamera arkası fotoğrafları gün yüzüne çıktı. Sherlock’un yıldızı 38 yaşındaki Cumberbatch, yapımı yaklaşık 2 buçuk saat süren makyaj esnasında tatlısını yiyor.

        34

        Yüzü kanla kaplanıyor ve göğsünden yüzünü boydan boya kaplayan açık yaraya siyah dikişler ekleniyor. Daha önce hiçbir yerde görülmemiş çekimde Cumberbatch, canavara dönüşmenin bazen çok acı verici olduğunu söylüyor.

        35

        Ayrıca her performans sonrası yaklaşık 40 dakikayı makyajı temizlemekle harcadığını ekliyor.

        36

        Ali Sunal, şu sıralar vizyonda olan ‘Dedemin Fişi’ filmindeki imajıyla görenleri şaşkına çevirdi.