Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Sinan Akçıl'dan Alexandra Rodriquez yanıtı
        1

        Taksim’de bulunan bir mekanda sahne alan Sinan Akçıl, önce Reklam aşkı yaşadığı iddia edilen Alexandra Rodriguez, ardından da eski sevgilisi Ebru Şallı ve Cem Yılmaz ile ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.

        2

        "BAKACAĞIZ YA…"

        Sözcü'de yer alan habere göre; Justin Bieber’ın eski sevgilisi Alexandra Rodriguez’le aşk yaşadığını ima eden paylaşımlarıyla sık sık medyada yer bulan ünlü şarkıcı, muhabirlerin “Sevgiliniz Alexandra’yı göremedik Sinan Bey. Kendisi buraya gelmedi mi?” sorusuna, "Bakacağız ya" diye cevap verdi.

        3

        Sinan Akçıl, bir süre önce ABD’ye giderek klip çekmiş, klipte rol alan Alexandra Rodriguez’le verdiği samimi pozları sosyal medyada paylaşarak “Birliktelik yaşıyoruz” mesajı vermişti.

        4

        Hatta Akçıl Türkiye’ye döndükten sonra Rodriguez, 20 Kasım’da Türkiye’ye geleceğini, “Sinan için Türkiye’ye geliyorum” yazıp Türk bayraklı paylaşımıyla duyurmuştu.

        5

        İşin aslının ortaya çıkması uzun sürmedi.

        6

        Akçıl’ın, Rodriguez ile klip çekimi ve sonrasında devam eden paylaşım serisi için reklam anlaşması yaptığı ve bunun için 100 bin dolar ödediği ileri sürüldü.

        7

        Rodriguez’in "Geleceğim" dediği halde İstanbul’a gelmemesi ise bu iddiaları güçlendirdi.

        8

        "EBRU VE CEM BENİ İLGİLENDİRMİYOR"

        Sinan Akçıl, Alexandra Rodriguez ile ilgili yöneltilen "Ayrıldınız mı?" sorusu üzerine "Ayrılık yok, mesafe var" dedi.

        9

        Akçıl’ı moralini bozan soru ise ayrıldığı sevgilisi Ebru Şallı ile Cem Yılmaz’ın ilişkisine yönelik olandı. Bir muhabirin "Size her defasında Cem Yılmaz ve Ebru Şallı’yı soruyorlar. Bu sorular sizi kızdırıyor mu?" sözlerine Akçıl, "Kızdırmıyor ama ilgilendirmiyor da. Çok sıkıldım.